Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy jesteś za przejsciem na nowy skrypt PHPBB3 |
TAK |
|
100% |
[ 5 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Wszystkich Głosów : 5 |
|
Autor |
Wiadomość |
bilo Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 10 Łącznie otrzymał 26 podziękowań w 24 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 23:03 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Maj 15, 2009 23:30 Temat postu: |
|
|
grzesiek811 napisał: | Słabe zainteresowanie sondą wynika z tego, że większość użytkowników pewnie nie wie nawet co to jest phpBB. Poza tym dla użytkowników zmiana na nowy skrypt nie jest konieczna, bo do napisania posta wystarczy to co jest. |
No dokładnie tu masz rację. Dla 95 % najwazniejsze jest tylko to by forum działało i dało się przeglądać działy. Dla 75 % najważniejsza jest funkcja napisz nowy temat + ewentualnie odpowiedz, a dla 25 % jeszcze dodatkowo opcja "szukaj".
Takie są niestety statystyki.
Cytat: | Jeżeli chodzi o skrypt, to mam wrażenie, że ważniejszą rzeczą jest uporanie się z serwerem, bo chyba często jest przeciążony, ja często dostaję taki komunikat:
503 Service Unavailable
Virtual Server overloaded - high load (or servicing) in progress. |
Co do serwera to płyna dobre wiadomości.
Jest to już w trakcie zmiany tak żeby choc forum płynnie juz chodziło, więc juz niedługo te uciążliwe 503 powinno zaniknać. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
bilo Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 10 Łącznie otrzymał 26 podziękowań w 24 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sob Maj 16, 2009 00:14 Temat postu: |
|
|
smnowoczesna napisał: | grzesiek811 napisał: | Słabe zainteresowanie sondą wynika z tego, że większość użytkowników pewnie nie wie nawet co to jest phpBB. Poza tym dla użytkowników zmiana na nowy skrypt nie jest konieczna, bo do napisania posta wystarczy to co jest. |
No dokładnie tu masz rację. Dla 95 % najwazniejsze jest tylko to by forum działało i dało się przeglądać działy. Dla 75 % najważniejsza jest funkcja napisz nowy temat + ewentualnie odpowiedz, a dla 25 % jeszcze dodatkowo opcja "szukaj".
Takie są niestety statystyki.
Cytat: | Jeżeli chodzi o skrypt, to mam wrażenie, że ważniejszą rzeczą jest uporanie się z serwerem, bo chyba często jest przeciążony, ja często dostaję taki komunikat:
503 Service Unavailable
Virtual Server overloaded - high load (or servicing) in progress. |
Co do serwera to płyna dobre wiadomości.
Jest to już w trakcie zmiany tak żeby choc forum płynnie juz chodziło, więc juz niedługo te uciążliwe 503 powinno zaniknać. |
>> >
>> >
No właśnie ja Tą dobrą wiadomość też otrzymałem i ciesze się jak dziecko. _________________ Bilo-moderator forum i napisów, członek zespołu NP
Crux Sacra Sit Mihi Lux
|
 |
|