Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mariusz135
Podziękował: 1 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 1/5
|
Wysłany: Czw Sie 29, 2013 19:20 Temat postu: Dzięki |
|
|
Olaliście nas z góry . Dziękuję |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz Członek zespołu
Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Czw Sie 29, 2013 19:20 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
mariusz135
|
Wysłany: Pon Lis 18, 2013 19:54 Temat postu: |
|
|
Jednak tak jak wcześniej pisałem OLALIŚCIE NAS CAŁKIEM .Już się nawet nie odzywam bo jak można was prosić . |
|
Powrót do góry |
|
|
yagis Członek Zespołu NapiProjekt
Podziękował: 3 Łącznie otrzymał 42 podziękowań w 42 postach
|
Wysłany: Wto Lis 19, 2013 00:04 Temat postu: |
|
|
Przykro mi bardzo, że nikt z tłumaczy nie spełnia twoich próśb dotyczących tłumaczeń, ale to nie jest forum do wylewania żali. Szukasz pomocy z napisami? Jest kilka stron i forów tłumaczeń gdzie możesz pytać o spolszczenia.
Pierwsze ostrzeżenie Mariusz. |
|
Powrót do góry |
|
|
bilo Członek Zespołu NapiProjekt
Podziękował: 10 Łącznie otrzymał 26 podziękowań w 24 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Wto Lis 19, 2013 10:11 Temat postu: |
|
|
mariusz135 napisał: | Jednak tak jak wcześniej pisałem OLALIŚCIE NAS CAŁKIEM .Już się nawet nie odzywam bo jak można was prosić . |
Witam!
Przykro mi że tak o nas myślisz, mimo że sam wiesz jak jest, i jak było.
Otworzone działy dla osób niesłyszących są przecież z myślą pomocy dla Was i nie Ty byłeś tego pomysłodawcą - stwierdzenie że "my Was olaliśmy" jest obraźliwe, my jako moderatorzy nie możemy wszystkiego załatwiać, i wszystkiego dla Was tłumaczyć czy spisywać napisów, z tego względu że brak na to wszystko czasu, mieliśmy również nadzieję że userzy należący do grona Napi, dadzą coś od siebie.
Każdy ma oprócz Ciebie, Twoich problemów z napisami swoje życie prywatne, a przede wszystkim sporo obowiązków związanych z Napi.
Nie można się rozdwoić, zaniedbać rodzin nawet ze względu na to żeby pomóc Tobie.
Myślę ze jest sporo sposobów na to żeby sobie pomóc, np. napisać na innych forach - tak jak sugeruje Jaro, z prośbą o te napisy, nie jesteśmy jedyni, i nie powinieneś tak podchodzić do tej sprawy.
Z tego co widać krótką masz pamięć, i lepiej wszystko zgonić na Napi, a niżeli coś próbować z tym zrobić. _________________ Bilo-moderator forum i napisów, członek zespołu NP
Crux Sacra Sit Mihi Lux
|
|
mariusz135
|
Wysłany: Wto Lis 19, 2013 22:28 Temat postu: |
|
|
Bardzo was przepraszam . Nie chciałem was aż tak urazić . Ciebie bilo też bardzo przepraszam - zawdzięczam Ci bardzo dużo choćby nawet z pancernymi . Ale tak na koniec chciał bym powiedzieć że już kilka osób prosiłem o zrobienie mi tego i w dalszym ciągu jestem o niczym . Byliście moją jedyną nadzieją - jestem nie słyszący - więc kogo mogę prosić . Przepraszam was bardzo już więcej nie będę . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Sro Lis 20, 2013 21:57 Temat postu: |
|
|
mariusz135 napisał: | Bardzo was przepraszam . Nie chciałem was aż tak urazić . Ciebie bilo też bardzo przepraszam - zawdzięczam Ci bardzo dużo choćby nawet z pancernymi . Ale tak na koniec chciał bym powiedzieć że już kilka osób prosiłem o zrobienie mi tego i w dalszym ciągu jestem o niczym . Byliście moją jedyną nadzieją - jestem nie słyszący - więc kogo mogę prosić . Przepraszam was bardzo już więcej nie będę . |
Witaj ponownie!
Słuchaj Mariusz, my naprawdę mamy bardzo dużo na głowie, i jak wspomniałem mamy też życie osobiste, które mimo wszystko musimy jakoś "utrzymywać na powierzchni". I ciężko czasem pogodzić wszystko i znaleźć czas jeszcze na spisywanie napisów, i nie z tego względu np. ja, tego nie robie, bo Cię nie rozumiem, bo rozumiem Cię i staram sie zawsze jak mogę aby Ci pomóc, ale czasem jest tak, ze nie ma czasu się w tyłek podrapać i dlatego nie robimy nic więcej. Myśleliśmy że w w naszej społeczności Napi, znajdą sie ludzie, i że bedzie ich więcej niż jest, którym będzie sprawiało przyjemność pomoc bliźnim, którzy są doswiadczeni w ten sposób w jaki Ty jesteś.
Niestety sie przeliczyliśmy - chyba, bo jak widać wiele osób woli tylko korzystać z czyjejś pracy niżeli dać coś również od siebie.
Pozdrawiam. _________________ Bilo-moderator forum i napisów, członek zespołu NP
Crux Sacra Sit Mihi Lux
|
|
mariusz135
|
Wysłany: Czw Lis 21, 2013 17:12 Temat postu: |
|
|
Bardzo Ci dziękuję bilo za bardzo miłe słowa . Chciał bym jeszcze raz Ciebie i wszystkich przeprosić i chciałbym także aby inni też tak pięknie rozumieli jak ty ludzi nie słyszących . Wierz mi na słowo że jak bym był zdrowy to bym wam pomógł - przynajmniej z napisami dla nie słyszących - właśnie tych starszych polskich filmach które chcieli by oglądnąć . Tak na koniec : ja niesłyszący jestem od 8 lat i niektóre polskie filmy znam prawie na pamięć - więc szło by mi to bardzo sprawnie , a program SUBEDIT TROCHĘ znam tak , że nie było by problemu . Dziękuję za słowa zrozumienia i pozdrawiam . WSZYSTKICH i Ciebie bilo najgorętszej . |
|
Powrót do góry |
|
|
mariusz135
|
Wysłany: Sob Lis 23, 2013 20:39 Temat postu: |
|
|
Jeszcze raz dziękuję Ci bilo za miłe słowa i życzę Ci wszystkiego najlepszego , dużo zdrowia i szybkiej klawiatury w pracy . WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA . POZDRAWIAM |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Pon Lis 25, 2013 17:54 Temat postu: |
|
|
Dziękuję bardzo, Tobie też życzę zdrowych i spokojnych Świat Bożego Narodzenia, chociaż do Świąt jeszcze spory kawałek czasu. _________________ Bilo-moderator forum i napisów, członek zespołu NP
Crux Sacra Sit Mihi Lux
|
|
mariusz135
|
Wysłany: Sob Lis 30, 2013 17:55 Temat postu: |
|
|
No spoko . Dziękuje . Ślę również pozdrowienia dla o1otki i Dominika . Hejka |
|
Powrót do góry |
|
|
suanna
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Cze 17, 2021 09:28 Temat postu: |
|
|
Twoich problemów z napisami swoje życie prywatne, a przede wszystkim sporo obowiązków związanych. |
|
Powrót do góry |
|
|
|