Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
togra5w4
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sro Kwi 01, 2015 15:18 Temat postu: WAŻNE Polskie napisy - serial dokumentalny o nowotworach |
|
|
Witajcie,
'The Quest For The Cures...Continues Episode 1 Modern Medicine _ the Cancer Pandemic'
Uważam, że ten 11 odcinkowy serial może bardzo pomóc ludziom chorym na nowotwory. Niestety nie ma polskich napisów. Bardzo mi zależy, żeby Polacy nie znający angielskiego też mieli okazję skorzystać z wiadomości zawartych w tym dokumencie.
Film jest na youtube oraz na stronie The Truth About Cancer.. Codziennie wychodzi nowy odcinek. W sumie ma być jedenaście.
https://www.youtube.com/watch?v=Rc1rtIxvkao
Czy ktoś jest w stanie pomóc?
Oto moja korespondencja z twórcami:
Hello Ty, thank you so much for making such an inspirational movie. It gives hope... It gave me hope (my dad was diagnosed with mesothelioma only last week). I come from Poland and many people here don't speak english. I'd love them to get your message. I'm not sure though how to go about it. I thought the best thing will be to consult you. I'm thinking about subtitles. I'm sure I could get it organised somehow but I need to know on what terms your series will be available online. How could we make this work? Thank you again Ty. Best Regards, Izabela
Hi Izabela,
Thank you for your message. We are working on subtitles but don't have them out yet. If you want to translate the information for your friends and family you are welcome to, but you need to disclose that if you have any misunderstanding or wrong translations then the truth about cancer has no responsibility.
Thanks,
Morgan
TTAC Support.
Jestem zielona jeśli chodzi o napisy. Jestem zwykłą użytkowniczką NapiProjekt i QNapi.
Jeśli umieściłam tego posta w złym miejscu dajcie prosze znać gdzie go przenieść.
Z góry dziękuje!! Pozdrawiam. Iza |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Sro Kwi 01, 2015 15:18 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
OnLines
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
|
Powrót do góry |