gruzin1
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Ostrzeżenia: 5/5
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2019 20:23 Temat postu: dlaczego niektórzy modowie to idioci? |
|
|
Jak w temacie...z szacunkiem do całej reszty towarzystwa.
Nie-szanowny pan GUNIT7 trzykrotnie usuwa napisy...napisy pobrane z NP i dopasowane do pliku posiadanego przeze mnie.
Napisy, którym poprawiłem kodowanie (wychodziły "krzaki"), poprawiłem błędy-te, które zauważyłem...ośmielam się twierdzić, że sporo ponad 90%. Być może 5 z matury i dalsze sukcesy w dziedzinie j.polskiego to zbyt mało, żeby dogodzić wielce nie-szanownemu modowi G7.
To jest ciekawe, że równocześnie z drugim "koszem" zwracam uwagę na istnienie napisów źródłowych...tych z błędami, ze złym kodowaniem...
I co? Ano to, że moje napisy ( TE POPRAWIONE !!!!) lecą po raz trzeci...a błędne zostają... Powiem tak-jeżeli ktoś odwala fuszerkę, klikając tak tylko z automatu i bez sprawdzania...to po jasną ch... to w ogóle robi??? Proponuję zwolnić miejsce dla kogoś bardziej zaangażowanego. Chyba że...tak mi się nasunęło...od tytułu moderator komuś staje w nocy...
Tak więc reasumując - pytanie jak na wstępie: KTO TU JEST IDIOTĄ, DEBILEM, DURNIEM...Moja skromna osoba, czy wymieniony powyżej, pożal się boże z koziej łaski moderator gunit7??
ps. Bardziej niecenzuralne określenia same się cisną, ale zbyt się szanuję...
ps2. Niech ci z koziej łaski dalej taką bezmyślną nadgorliwością tryskają...Brak możliwości pobrania napisów jest wszak lepszy od tych istniejących z jednym błędem...
ps3. TAK...WYŻALIŁEM SIĘ...kilka lat temu też istniały różnice zdań między mną a akceptantami napisów. W chwili obecnej sytuacja jest taka, że ja nadal potrafię przyznać się do błędu i odpuścić. Świeży narybek NP już niestety nie jest tak dojrzały...w końcu jest "M O D E R A T O R E M"...
I a'propos modów starej daty-pozdrawiam Panie Peciaq. Jak mnie zawsze irytowałeś...tak potrafiłeś przyznać rację po sensownej argumentacji. Szacun.
EDIT-Lepiej usunąć JEDYNE istniejące napisy, nawet zawierające błędy...niech nie będzie żadnych...niech nikt nie ma prawa obejrzeć filmu z tłumaczeniem. Tak Gunit7-do ciebie ten tekst pierd...idioto.
South Park s22e01-o tym piszę debilu jeden.
Inne napisy ci się nie podobały, bo "nie wstawiamy żółtych"... To wstawiajmy białe...niech się zmieszają z chińskimi krzaczkami...ale będą białe!!! To najważniejsze...
Info dla ciebie-moderatorze z dupy wyjęty- jak w nazwie pliku jest HC, to znaczy że napisy pasowane są do wersji web z krzaczkami. |
|