Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sharimsejn
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sob Lis 09, 2019 21:05 Temat postu: Nie znajduje plików lub napisów |
|
|
Hej, to znowu ja. Jak w temacie. Przykład: napisy do filmu John Carter
2.52 GB
2h12m
MP4
Ilość fps się zgadza więc czemu nie znajduje napisów skoro są w bazie? Wspomniałem w innym temacie, że przy kilka plikach zdarzyło się, ze ich nawet nie widział mimo, że były tego samego formatu co inne pliki w tym samym folderze i te już widział.
Mam prośbę do twórcy appki. Albo ja wspiera przynajmniej raz na jakis czas wydając jakiegoś fixa lub update albo miejscie na tyle honoru by ją usunąć z google play. Nie wiem czy ktoś z was się interesował ale ogolnie ludzie mają ją za gniota. Jeszcze wcześniej pisałem, że fajnie byłoby nieco rozwinąć appke bo nie ma paru prostych funkcji i jawnie każdy miał to gdzieś.
PS. Pewna grupa tłumaczy wprost kiedyś napisała, ze to śmietnik. Mimo, że robicie to głównie lub z reguły za darmo to brak wsparcia świadczy tylko o właścicielach witryny/appki. Poznaliscie opinię wielu ludzi. Wasza broszka co z tym zrobicie ale pewnie nic skoro przez dluuuuuugi czas prawie nic się nie zmieniło. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz Członek zespołu
Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Sob Lis 09, 2019 21:05 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
peciaq Członek Zespołu NapiProjekt
Podziękował: 3 Łącznie otrzymał 11 podziękowań w 11 postach
|
Wysłany: Pon Lis 11, 2019 15:15 Temat postu: |
|