Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna

FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Napisy do Fast Track

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Poszukuję napisów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
brutal1985

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sob Maj 31, 2008 21:37    Temat postu: Napisy do Fast Track Odpowiedz z cytatem

Również poszukuję napisów do tego filmu.

Moja wersja to:

Fast.Track-No.Limits[2008]DvDrip-aXXo 1 CD 628x344

edit:

Proszę o przeniesienie mojego posta do odpowiedniego tematu, z racji tego, że już taki jest.

edit no. 2

Dzięki za tłumaczenie. Napisy są już w Napi. Pozdro Cool
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu

Ostrzeżenia:

PostWysłany: Sob Maj 31, 2008 21:37    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis

Powrót do góry
brutal1985

PostWysłany: Sob Cze 21, 2008 14:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeszcze raz proszę o napisy do tego filmu. Te, które były w napi w ogóle nie pasowały i były tłumaczone translatorem.
Powrót do góry
smiechu7

PostWysłany: Pią Lip 04, 2008 22:09    Temat postu: napisy do fast track no limits Odpowiedz z cytatem

http://www.napisy.info/SzukajNapisow.php?to=Fast+Track%3A+No+Limits&tp=Fast+Track%3A+No+Limits&k=

ja pobralem stad i pasuja do mojej wersji idealnie a rzez napi projekt nie znalazlem
Powrót do góry
doigger11
Gość

PostWysłany: Nie Lip 06, 2008 17:22    Temat postu: Fast Track No Limit Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post

Tylko kolega nie zauważył chyba, że to są napisy z translatora....... Z tak małymi poprawkami, że wolałbym oglądać ten film zdubbingowany przez Niemców.....
Jak to mówił Zulu Gula, Polska język, Trudna język.
Te napisy pojawiały się na Napi, i na pewno pojawią się nieraz......
Nikt tego nie kontroluje....

Pozdrawiam, Doigger11.
Powrót do góry
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Poszukuję napisów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: