Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ilka Gość
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Nie Lis 09, 2008 13:21 Temat postu: Dla tych co dodają napisy!!! |
|
|
Mam takie pytanko, a nawet i prośbę! Ludzie jak dodajecie napisy(polskie czy angielskie) to kasujcie w napisach uprzedzenia (czy co się dzieje w tle) np:
(BRIDAL CHORUS PLAYlNG) - oto mi właśnie chodzi!!!
(SlNGlNG)
albo kto mówi np:
BUDDY: Hey there
Dla nie których osób może to być wnerwiające!!. A bez tych rzeczy o wiele lepiej się ogląda film!!! Dlatego nie dodawajcie napisów "niedopracowanych" aby mieć więcej punktów, tylko dodawajcie "dopracowane" lepsze napisy aby miło się oglądało
Dodaje poprawki ale nie zawsze moderator przyjmie je, dlatego dodawajcie napisy z głową
Nom, to by było tyle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Nie Lis 09, 2008 13:21 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
asohka
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lis 09, 2008 20:13 Temat postu: Re: Dla tych co dodają napisy!!! |
|
|
Co ty nie powiesz, od kiedy niby napisy przeznaczone dla osob nieslyszacych sa niepoprawne ?.
W przeciwienstwie do ciebie, ich zdecydowanie bardziej wnerwi jak jakis duren im pousuwa cos co jest chociaz namiastka mowiaca co sie dzieje w filmie czy tez wskaze kto ktore kwestie wypowiada - im to jest niezbedne.
Ciesz sie ze slyszysz ze jakis chorek na slubie wyje a nie tylko mozesz o tym przeczytac. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ilka Gość
|
Wysłany: Pon Lis 10, 2008 18:45 Temat postu: |
|
|
Sorki zapomniałam o tych osobach Ale czemu tylko w angielskich napisach tak jest? A w polskich tak już nie ma? |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 20:36 Temat postu: |
|
|
Bo Polakom się juz tego pisac nie chce. A może w Polsce wszyscy słyszą? hihihi
Faktem jest, że takie coś powinno być, ale od tego powinny byc odrębne serwisy z napisami, tzn. takie które bedą sie zajmować tylko i wyłącznie napisami dla osób niesłyszącuch. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|