Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anomalia78
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 14:35 Temat postu: poprawki - ile czasu czeka się na akceptację? |
|
|
Witam, jakieś dwa tygodnie temu wysłałam do akceptacji kilka (chyba 7) poprawionych napisów do Świata według Bundych, z czego poprawki do trzech odcinków zostały zaakceptowane, a co z resztą? Kiedy się dowiem, czy te napisy zostały zaakceptowane, czy odrzucone? A może zaginęły w akcji i mam je wysłać jeszcze raz? Poprawiam te napisy dla siebie i robię to w sposób naprawdę upierdliwy, chcę, żeby były jak najbardziej zbliżone do ideału i zajmuje mi to masę czasu. I tak będę nadal to robić, ale chciałabym się tym podzielić Proszę o odpowiedź, pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 14:35 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 20:25 Temat postu: |
|
|
nie przejmuj sie. Ja też wysłałem ponad 2 tyg. temu całą masę poprawek i do dziś mam sprawdzona tylko jedną. Ponoć zespół Napi wdraża jakiś program do sprawdzania poprawek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
anomalia78
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sro Gru 03, 2008 16:54 Temat postu: |
|
|
Ok, dzięki, no to pozostaje cierpliwie czekać i robić poprawki chwilowo dla przyjemności A Ty co poprawiasz? |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Sro Gru 03, 2008 17:28 Temat postu: |
|
|
Witam. Szczerze mówiąc nie notuję skrupulatnie co i kiedy poprawiam. Ogólnie wszystko tzn. i seriale i filmy. A konkretnie jeśli ściągnę jakiś napis, a wychwycę, że można z nim coś jeszcze zrobić to to robię i dodaję.
A najbardziej mnie wnerwia ludzki analfabetyzm w napisach...Obraz XXI wieku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|