Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna

FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

poprawki - ile czasu czeka się na akceptację?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Pytania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
anomalia78

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Lis 30, 2008 14:35    Temat postu: poprawki - ile czasu czeka się na akceptację? Odpowiedz z cytatem

Witam, jakieś dwa tygodnie temu wysłałam do akceptacji kilka (chyba 7) poprawionych napisów do Świata według Bundych, z czego poprawki do trzech odcinków zostały zaakceptowane, a co z resztą? Kiedy się dowiem, czy te napisy zostały zaakceptowane, czy odrzucone? A może zaginęły w akcji i mam je wysłać jeszcze raz? Poprawiam te napisy dla siebie i robię to w sposób naprawdę upierdliwy, chcę, żeby były jak najbardziej zbliżone do ideału i zajmuje mi to masę czasu. I tak będę nadal to robić, ale chciałabym się tym podzielić Very Happy Proszę o odpowiedź, pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu

Ostrzeżenia:

PostWysłany: Nie Lis 30, 2008 14:35    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis

Powrót do góry
smnowoczesna

PostWysłany: Wto Gru 02, 2008 20:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie przejmuj sie. Ja też wysłałem ponad 2 tyg. temu całą masę poprawek i do dziś mam sprawdzona tylko jedną. Ponoć zespół Napi wdraża jakiś program do sprawdzania poprawek.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
anomalia78

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sro Gru 03, 2008 16:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ok, dzięki, no to pozostaje cierpliwie czekać i robić poprawki chwilowo dla przyjemności Smile A Ty co poprawiasz?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
smnowoczesna

PostWysłany: Sro Gru 03, 2008 17:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam. Szczerze mówiąc nie notuję skrupulatnie co i kiedy poprawiam. Ogólnie wszystko tzn. i seriale i filmy. A konkretnie jeśli ściągnę jakiś napis, a wychwycę, że można z nim coś jeszcze zrobić to to robię i dodaję.
A najbardziej mnie wnerwia ludzki analfabetyzm w napisach...Obraz XXI wieku.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Pytania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: