Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
maggie1
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 03:27 Temat postu: Ukryte napisy |
|
|
Czesc, mam problem, pobralam napisy do filmu, ktory jest na CD i otrzymalam info, ze napisy zostaly zapisane w C:/Programfiles/NAPI-PROJEKT/napisy, ale niestety ich tam nie ma, gdzie ich szukac? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 03:27 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 16:23 Temat postu: |
|
|
Cytat: | pobralam napisy do filmu, ktory jest na CD i otrzymalam info, ze napisy zostaly zapisane w C:/Programfiles/NAPI-PROJEKT/napisy, ale niestety ich tam nie ma, gdzie ich szukac |
Osobiście nie miałem takiego przypadku więc trudno mi powiedzieć gdzie Ci te napisy faktycznie się zapisały.
Jedno wiem. Zrobiłaś podstawowy błąd, gdyż ściągałaś napisy do filmu na płytce. Napi docelowo zapisuje napisy do katalogu w którym jest film. A że film miałas na płytce więc napisów tam się zapisac nie da.
Najprostszy sposób zgraj film gdzies na dysk i wtedy pobierz napisy. Zapisza Ci sie do tego samego folderu co film bez żadnych przeszkód.
Dopiero później możesz je dograć na płytkę o ile jest na płycie jeszcze miejsce i płyta nie została zapisana w trybie jednosesyjnym. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
maggie1
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 17:06 Temat postu: Ukryte napisy |
|
|
Dzieki, tak zrobie , pozdro. |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 17:10 Temat postu: |
|
|
Pozdrawiam również. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|