Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
avadakedaver VIP
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 01:07 Temat postu: logowanie |
|
|
Kiedy chciałem dodać poprawione przeze mnie napisy, wyskoczyło okienko że muszę sięzarejestrować "-ok". wszedłem na stornę, zarejestrowałem się i zalogowałem. Ale blink! te nsam błąd. przy gruntownym odswieżaniu też. Musiałem założyć drugie konto, przez sam program, żeby wrzucić napisy.
Nie wiem, czy to błąd, być może to dwa różne osobne konta trzeba mieć założone, ale fakt jest taki, że napisy wrzuciłem z innego konta i z innego konta piszę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 01:07 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
bilo Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 10 Łącznie otrzymał 26 podziękowań w 24 postach
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 00:49 Temat postu: |
|
|
Nie jestem pewny na 100% , ale kiedyś miałem podobny problem.Tyle że u mnie problem był taki że taki sam nick już występował. I dla tego nie miałem możliwości się zarejestrować. U Ciebie sytuacja jest całkiem zagmatwana, przypuszczam że moderator będzie proszony o kontakt z adminem.No i mogę Cię jedynie poinformować że nie trzeba mieć osobnego konta do dodawania napisów i drugiego do pisania na forum. Jest coś nie tak , ale tak jak mówiłem musisz poczekać na moda. Ja nie jestem w stanie Ci nic więcej pomóc.Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
avadakedaver VIP
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 02:05 Temat postu: |
|
|
dzięki, poczekam.
Czy za poprawianie/dodawanie napisów dostaje się jakieś bajery? (jeśli ten temat juz gdzies jest to z gory przepraszam) |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 07:56 Temat postu: |
|
|
avadakedaver napisał: | dzięki, poczekam.
Czy za poprawianie/dodawanie napisów dostaje się jakieś bajery? (jeśli ten temat juz gdzies jest to z gory przepraszam) | Tak pewnie że ten temat już gdzieś był, ale nie ma problemu.Za dodawanie , poprawianie napisów dodawane są punkty i prowadzony jest ranking najbardziej aktywnych tutaj masz link http://www.napiprojekt.pl/index.php3?www=statystyki.php3&day=2
Po za tym jeśli jesteś nowym Napi forumowiczem myślę , i jesteś zainteresowany tym wszystkim co tu się dzieje.Poprzeglądać sobie tematy itd..Jeśli masz na to ochotę, oprócz tego jest jeszcze regulamin z którym warto się zapoznać. http://forum.napiprojekt.pl/rules.php Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 00:38 Temat postu: |
|
|
Nie trzeba miec zadnych dwoch kont w Napi.
Zakładasz konto w programie to automatycznie masz założone konto i na forum.
Trzeba było po prostu swoje dane po zalogowaniu wklepać ręcznie w okienko programu w opcjach a potem tylko sprawdzić wpisane dane klikając obok. Jeśli wszystko jest OK to pokaze ze haslo i login poprawne i ze punkty beda naliczane.
Jesli zas chodzi o dodawanie, poprawianie i wspomniane bajery to jak narazie jedynym "bajerem" jest tak jak wspomniał bilo ranking najaktywniejszych czyli publiczne wyróżnienie.
Admin planuje wprowadzic w przyszlości pewne przywileje dla uzytkowników z rankingu ale co miał na mysli to nie wiem bo jak narazie nawet mnie nie powiedział.  _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 17:34 Temat postu: |
|
|