Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anarchisten
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 20:33 Temat postu: 99 francs / 99 franków |
|
|
Witam,
Poszukuje napisów do francuskiej komedii 99 franków. Znalazłem w wersji angielskiej, ale polskiej ni hu hu.
produkcja: Francja gatunek: Komedia
reżyseria Jan Kounen scenariusz Jan Kounen , Nicolas & Bruno zdjęcia David Ungaro muzyka François Roy
W Paryżu mieszka pewien sympatyczny facet imieniem Octave. Pracuje w reklamie i zarabia kupę forsy. Jest panem świata, zawsze ma mnóstwo pieniędzy, kokainy i sprzedajnych kobiet. Lecz pewnego dnia buntuje się. Przestała mu odpowiadać rola współtwórcy nowego wspaniałego świata, w którym niewolników uczy się miłości do niewoli. Postanawia więc zdemaskować mechanizmy reklamy i napisać powieść...
Poszukiwane do realesu: 99.Francs.2007.DVDRip.XviD-iAPULA
Filmweb: http://www.filmweb.pl/f396150/99+frank%C3%B3w,2007/opisy
Dane:
Rok produkcji : 2007
Rozdziałka: 592 x 320
Rozmiar: 700,5 MB
Czas trwania: 1:39:56
Bitrate: 862 KB/s
Dzięki za wysłuchanie prośby. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 20:33 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wiesia57 VIP

|
|
Powrót do góry |
|
 |
anarchisten
|
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 22:00 Temat postu: |
|
|
No niby link ok, tytuł filmu się zgadza, ale wewnątrz są chyba napisy do czego innego. Albo ja mam coś porypane z oczami i firefoxem albo faktycznie coś z nimi nie tak. Gdyby ktoś mógł to jeszcze sprawdzić to byłbym wdzięczny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiesia57 VIP

|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 17:57 Temat postu: |
|
|
Nie ma co sprawdzac masz rację napisy są nie do Twojego filmu , te napisy to do filmu "Na skróty do szczęścia" 2004 r. no cóż tytuł się zgadzał, rok również a nie sposób aby ściągac napisy i sprawdzac za każdym razem a ktoś kto wrzuca napisy w tak mylny sposób to niepoważne. Sorry chciałam pomóc a wyszło jak wyszło  |
|
Powrót do góry |
|
 |
anarchisten
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 20:54 Temat postu: |
|
|
Nie no nie ma za co przepraszać skoro to nie Twoja wina. Tylko ciekawe czy autor/uploader napisów zrobił to celowo czy tez to jakiś bug portalu. Tak czy siak nadal proszę szanowne grono tłumaczy o suby to tego realasu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|