Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
techsos
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 04:39 Temat postu: Lista Filmów Bez napisów : |
|
|
Domino
Kemper.2008.DVDRip.XviD-VoMiT
Ace.Ventura.Jr.Pet.Detective.2009.DVDRip.XviD-JACKVID
The.Lost.2009.DVDRiP.XViD-FiCO
Red.Cliff.Part.II.2009.DVDRip.XviD-oZi
Red.Cliff.Part.II.2009.DVDRip.XviD-oZi
Screamers The Hunting [2009] [STV.DVDRip.XViD-M14CH0] [Lektor PL] [Arx]
Bad Biology
B13.Ultimatum.FRENCH.CAM.Resynch.Xvid-WonChouKroute.Par.[MeDiA-ArEnA.TK]
Ready.Or.Not.2009.DVDRip.XviD-VoMiT
The.Square.2008.FESTiVAL.DVDSCR.XviD-5MeOAMT
Extreme.Movie.2008.STV.DVDRip.XviD-MOTION
2012.Science.Or.Superstition.2008.DOCU.DVDRiP.XViD-DOCUMENT
2012.Science.Or.Superstition.2008.DOCU.DVDRiP.XViD-DOCUMENT
Madea Goes To Jail TS XVID-PrisM
Winged.Creatures.DVDRip.XviD-DEViSE
Trapped.In.5150.READNFO.DVDRip.XviD-ARiGOLD.[Movie-Torrentz]
Two.Lovers.2008.HDTV.AC3.DivX-SER
Dr.Dolittle.Million.Dollar.Mutts.2009.DVDRiP.XviD-DvF |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 04:39 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kinomaniac
Ostrzeżenia: 5/5
|
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 12:49 Temat postu: |
|
|
Czemu nie dopisujesz sie do tematów? Do połowy tych filmów są już założone tematy na forum do których należało sie dopisac:
m.in. do
kemper
Ace.Ventura.Jr.Pet.Detective.2009
The.Lost.2009
Bad biology
Ready or not
Trapped in 5150
Two lovers
Nie czytasz regulaminu.
Za niedostosowywanie sie do regulaminu sa nakładane warny a posty są kasowane. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinomaniac
|
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 21:41 Temat postu: |
|
|
Smnowoczesna ja to zauwazylem i mam nadzieje że to nie do mnie to ostrzezenie ja tylko chcialem pomóc..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 22:50 Temat postu: |
|
|
kinomaniac napisał: | Smnowoczesna ja to zauwazylem i mam nadzieje że to nie do mnie to ostrzezenie ja tylko chcialem pomóc..  |
A czy to Ty poszukujesz w/w filmów
Jasne, że nie do Ciebie to ostrzeżenie tylko do autora tematu, gdyz nie używa opcji "szukaj".
Myślałem, że to zrozumiałe...
Przecież nie będę za każdym razem wklejał cytatów, tymbardziej że autor się dość obszernie rozpisał. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
jerry2326
|
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 14:06 Temat postu: poszukuję napisów |
|
|
nie rozumiem, dlaczego podajecie linki do niepolskich napisów. Z powyższego postu wynika, że jego autor poszukuje polskich napisów. Sama literka p na początku wyrazu nie oznacza pl. Chodzi o napisy do filmu "The Square 2008". Podany odnośnik dotyczy portugalskich napisów. Spotkałem się z tym tutaj nie po raz pierwszy. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Czw Kwi 16, 2009 06:57 Temat postu: |
|
|
Po pierwsze nie wiem na jakiej podstawie stwierdziłeś, że autor tematu poszukuje polskich napisów bo nigdzie tego nie zaznaczył.
Po drugie jesli chodzi o "The square" to przypuszczam, że w tym konkretnym przypadku nastąpiła pomyłka, a link miał być podany do napisów polskich.
Po trzecie jakbyś nie wiedział to linki do zagranicznych napisów są podawane po to bo na tym świecie żyja tacy ludzie, którzy wychodzą ponad przeciętność i znają obce języki.
I może kiedyś taki człowiek natrafi na takie zagraniczne napisy i je przetłumaczy. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinomaniac
|
Wysłany: Czw Kwi 16, 2009 09:34 Temat postu: |
|
|
Zwracam honor jerry2326 i jednoczesnie przepraszam za wprowadzanie w błąd powinienem dokladniej przyjrzeć się podpisom a najlepiej sam sprawdzić te napisy ale nie zawsze mam na to czas, a jak pisze smnowoczesna z postu wcale nie wynika w jakim języku mają być te napisy choć oczywiście można się tylko domyślić że o polskie chodzilo.
Masz natomiast racje ze nie wystarczy jak pisze p, pl czy nawet polish subtitles ze napisy są po plosku. Tu pprzyklad do tego samego tytulu lecz relase z 1958 r. : http://www.findsubtitles.com/subtitles/Polish/The+Square/757857
sprawdź sam w jakim są jezyku
Wynika z tego ze jak napisaleś nie powinno się kierować podpisami na stronach tylko samemu je sprawdzić ale pewnie zauwarzyleś ze takie podpisy też wprowadzają w błąd szukającego - nawet ta wyszukiwarka wprowadzila mnie w bład (drugi link na stronie) : http://www.all4divx.com/napisy/The+Square/Polish/1
i też ktoś za to odpowiada, prawda? chociby administratorzy stron z takimi napisami i może to do nich powinno zwrócić się z pretensją ?
A przy okazji: po pobierznym przeszukaniu neta okazuje się ze jest problem ze znalezienien nawet angielskich napisów do tego filmu (The square 2008)... no ale znowu dokładnie nie szukalem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jerry2326
|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 16:40 Temat postu: witam |
|
|
kinomaniac, nic się nie stało. Dziękuję za odpowiedź, uważam ją za wyczerpującą. Miałem przypadek z napisami (oczywiście nie tutaj), gdzie odnośnik był do polskich a okazało się, że to arabskie lub coś w tym stylu. Czasami jest wesoło... Przyznam się, że miałem problemy z odczytanie tekstu, nie mówiąc o jego zrozumieniu
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|