Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dumbo666
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sob Lip 25, 2009 15:33 Temat postu: Problem z pobraniem napisów |
|
|
Witam
Mam cały sezon pewnego serialu ale niestety w bazie napi nie ma napisów do tego releasu. Właściwie to nigdzie nie mogę znaleźć odpowiednich napisów.
Chcąc nie chcąc doszedłem do wniosku że będę się musiał zaopatrzyć się w inną wersję serialu. No więc zdobyłem na próbę jeden odcinek z innego releasu - i okazuje się, że w bazie napi są odpowiednie napisy. Co więcej napisy te pasują idealnie do tegoż releasu który już posiadam (ten do którego napi nie znalazł napisów).
Sytuacja jest więc taka że mam cały sezon serialu do którego są dobre napisy w bazie napi - tylko że przez napi się ich nie znajdzie. I tu moje pytanie:
-czy istnieje jakiś sposób aby pobrać te napisy??? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Sob Lip 25, 2009 15:33 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 10:18 Temat postu: |
|
|
rozegrać to można na 2 sposoby:
1. czekać aż udostępnimy nową strone www (może do końca wakacji będzie) gdzie taka opcja będzie
2. zdobyć ID odcinków do których napisy są (od kogoś kto już ma ten serial w takim release do jakiego znajduje napisy) i podeslac adminowi.
Tylko on moze wyciagnac napisy z bazy.
A Ty swoja droga dodaj te napisy jesli pasuja do tego release który posiadasz. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|