Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna

FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Po Drugiej Stronie Liny (The Other End of the Line) (2008)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Dział tłumaczeń - filmy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
arsars

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Mar 13, 2010 13:29    Temat postu: Po Drugiej Stronie Liny (The Other End of the Line) (2008) Odpowiedz z cytatem

Witam was!
Niedawno w moje ręce dostał się dokładnie ten film o którym wcześniej wspomniałem w tym temacie, zauważyłem, że niestety mimo iż film wyszedł przeszło 2lata temu nikt do tej pory nie zdołał przetłumaczyć go na polskie napisy, ostatnio miałem troszkę dłuższą chwilkę i gdy tylko znalazłem czas zasiadałem i starałem się przetłumaczyć.
Mój angielski nie jest na poziomie biegłym lecz komunikatywnym ale czasem mam małe problemy mimo to wziąłem się za tłumaczenie
zdołałem przetłumaczyć napisy do 20minut lecz nie zdołam tego dalej zrobić gdyż już nie mam tak wolnego czasu więc tłumacząc dalej zapewne troszkę by się to przeciągało a więc proszę was drodzy tłumacze o wsparcie mnie o dalsze przetłumaczenie jak i naniesienie może jakiś poprawek

oto dane filmu

Nazwa: The Other End Of the Line 2008
rozmiar: 698mb
długość: 1h-45min-22sec.

dla przypomnienia filmu zapodaje flyer

osoby chętne do dalszego przetłumaczenia napisów do tego filmu proszę wysyłać mi meila. (slawek5310@wp.pl)

dziękuje i pozdrawiam!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu

Ostrzeżenia:

PostWysłany: Sob Mar 13, 2010 13:29    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Dział tłumaczeń - filmy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: