Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
satto VIP
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sob Sty 30, 2016 10:26 Temat postu: menu kontekstowe nie tylko do txt |
|
|
Jeśli wybrana została taka opcja przy instalacji to po kliknięciu prawym przyciskiem na pliku txt można dodać napisy do serwisu.
Niestety działa to tylko dla plików txt. Czy dałoby się mieć tę opcję dla plików srt i innych formatów też? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Sob Sty 30, 2016 10:26 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lesli Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 8 Łącznie otrzymał 12 podziękowań w 12 postach
|
Wysłany: Nie Sty 31, 2016 21:28 Temat postu: |
|
|
nie wiem o czym piszesz, przy instalacji jeśli już to zaznaczasz w jakim formacie chcesz pobierać napisy. Z menu kontekstowego dodajesz napisy w którymkolwiek z popularnych formatów również srt i nie ma to związku z instalacją (chyba że masz jakąś prehistoryczną instalkę). |
|
Powrót do góry |
|
 |
peciaq Członek Zespołu NapiProjekt
Podziękował: 3 Łącznie otrzymał 11 podziękowań w 11 postach
|
Wysłany: Nie Sty 31, 2016 23:47 Temat postu: |
|
|
Ja myślę, że tu chodzi o menu po kliknięciu PPM na plik, a nie o menu programu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lesli Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 8 Łącznie otrzymał 12 podziękowań w 12 postach
|
Wysłany: Pon Lut 01, 2016 00:28 Temat postu: |
|
|
peciaq napisał: | Ja myślę, że tu chodzi o menu po kliknięciu PPM na plik, a nie o menu programu. |
No dobrze, ja wiem co to jest menu kontekstowe, po kliknięciu ppm na pliku z napisami w formacie txt lub srt itd rozwija ci się menu w którym masz opcję "dodaj napisy" i nie ma to związku z opcjami jakie wybierasz przy instalacji (tak dawno instalowałem, że nawet nie pamiętam jakie tam w ogóle są opcje instalacyjne, bo potem to standardowo możesz skonfigurować program dla własnych potrzeb, ale to już po zainstalowaniu) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|