Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lokaf95
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sro Wrz 21, 2011 19:32 Temat postu: Nie mogę dodać napisów |
|
|
Witam. Mam następujący problem mianowicie gdy wchodzę w napiprojekt>napisy>dodaj nowe wszystko gra, ale jest taki problem, że jakby nie znajduje napisów. nie mogę wejść do niektórych folderów w których mam napisy do różnych filmów. Tych napisów które chce dodać nie ma w bazie bo wcześniej próbowałem je pobrać i ich nie znalazło. Znalazłem je na innej stronie. Co mogę zrobić? Próbowałem przenosić napisy do tych folderów do których da się wejść przez napiprojekt ale nie skutkuje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Sro Wrz 21, 2011 19:32 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
criskrakow Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 23 Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 21, 2011 21:49 Temat postu: |
|
|
sprawdź rozszerzenia plików tekstowych, powinny być .txt, zainstaluj najnowszą wersję NP i spóbuj dodać poprzez PPM klikając na konkretny plik tekstowy. I sprawdź jeszcze mimo że napisy zostały pobrane z innych stron to czy nie mają przypadkiem stopki napiprojektu, jeśli tak trzeba ją usunąć ręcznie z pliku. Daj znać czy pomogło bo jak nie to będziemy dalej kombinować. _________________ JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lokaf95
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Czw Wrz 22, 2011 06:02 Temat postu: |
|
|