Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
baoden
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sob Paź 29, 2011 12:11 Temat postu: Moje napisy na Napiproject |
|
|
Kiedyś bawiłem sie w tłumaczenie filmów dla zamkniętej witryny napisy.org. Ostatnio na prośbę znajomego zrobiłem 'bardzo na szybko' w jeden dzień napisy do Johnny English Reborn, a dzisiaj do Dream House. Napisy zawsze publikuję na napisy.info, ale jak zauważyłem , prawie natychmiast pojawiają sie również i na Waszej witrynie. Nie mam do tego absolutnie żadnych zastrzeżeń. Tylko jedno pytanie. Czy słuszny jest tekst który wstawiacie, "Napisy zostały dopasowane specjalnie do twojej wersji filmu' nawet tam gdzie nic nie zostało zmienione? Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, tłumaczy i maniaków World of Warcraft |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Sob Paź 29, 2011 12:11 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
admin Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 5 Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach
|
Wysłany: Nie Paź 30, 2011 12:12 Temat postu: |
|
|
"Napisy zostały dopasowane specjalnie do twojej wersji filmu" Takie jest motto serwisu, nie oznacza ono iż NapiProjekt dopasował (zmienił) napisy, a jedynie że pobiera napisy dopoasowane (przez autora / osobę synchronizującą) do konkretnej wersji filmu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
baoden
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Paź 30, 2011 12:18 Temat postu: |
|
|
Ok. Dzieki. Niejednoznaczność polskiego języka. Jak mówiłem nie mam pretensji. Chciałem sie tylko upewnić |
|
Powrót do góry |
|
 |
|