Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aguull
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2011 18:05 Temat postu: program pobiera złą wersję napisów! |
|
|
mam problem z filmem 'spaleni słońcem', na stronie z wersjami napisów istnieje wersja do filmu który trwa 02:21:54, ale program cały czas pobiera napisy do wersji o 3 min krótszej, i filmu nie da się tak oglądać. mimo tego, ż jestem zalogowana, gdy klikam na link z odpowiednimi napisami nic się nie dzieje... prosze o pomoc! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2011 18:05 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
criskrakow Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 23 Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2011 20:00 Temat postu: |
|
|
nie zrozumiałem o co ci chodzi, przeczytałem to kilkakrotnie i nie wiem w czym moge ci pomóc _________________ JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
aguull
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2011 20:16 Temat postu: |
|
|
klikam "znajdź i dopasuj napisy". pobrane napisy nie pasują. klikam "pokaż opis filmu". klikam "napisy". na dole strony jest tabelka z linkami (przynajmniej wyglądają na linki), obok podane czasy trwania i parametry różnych wersji filmu. mój film trwa 2 h 21 min, a program pobrał napisy do wersji która trwa 2 h 18 min (widzę, że pobrał taką wersję w niebieskim okienku które się pojawia w prawym dolnym rogu po pobraniu). chcę więc pobrać sobie sama napisy do wersji filmu, która trwa 2:21, żeby pasowały, ale nie mogę, bo gdy na nie klikam nic się nie dzieje! pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
criskrakow Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 23 Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2011 21:47 Temat postu: |
|
|
Już teraz zrozumiałem, słuchaj nie ważne jest długość filmu ani żadne inne dane tylko FPS ! czyli sprawdzasz jaki FPS ma twoja wersja filmu i takie napisy ściągasz. Powinno po kliknięciu na dane napisy w wyszukiwarce pojawić ci sie okno gdzie zapisać napisy, jeśli coś takiego ci nie wychodzi przeinstaluj program napiprojekt i spróbuj ponownie. może ewentualnie zapytać jak to otworzyć to wskaż program NP. Po sprawdzeniu czy te napisy pasują do twojej wersji filmu możesz dodać je do bazy filmów. Jeśli sobie nie dasz rady poradzić to napisz to ci to ściągnę tylko muszę znać dane techniczne filmu. _________________ JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|