Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna

FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Złe napisy na xp na VBoxie.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ennorie

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pon Sty 23, 2012 22:24    Temat postu: Złe napisy na xp na VBoxie. Odpowiedz z cytatem

witam,
Używam linuksa (64bit), a napiprojekt uruchamiam przez virtualboxa na xp(32). Filmy znajdują sie na partycji linuksowej (ext3, pełne prawa dostepu),
a z poziomu xp widoczne są poprzez współdzielenie katalogó.

Napisy do filmów z partycji xp pobierają się bez błędnie,
natomiast do filmów ze współdzielonego katalogu zawsze pobierane są napisy do filmu Colombiana.

Zmieniło się to po przejściu na nowsza wersje programu(prawdopodobnie z 1.xn a 2.x). Do tego czasu nie było różnicy miedzy plikami z pulpitu xp i plikami z katalogu współdzielonego.

pozdrawiam.
[edit]
Zainstalowałem 1.6.0.1 i okazuje się ze jest problem z dostępem do pliku. Inne programy czytają plik bez problemu.

[edit]
Mój błąd, mój błąd, mój błąd.
Po przeinstalowaniu dodatków przypomniałem sobie, że w między czasie mogłem zainstalować nowszą wersję virtualboxa.
Działa.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu

Ostrzeżenia:

PostWysłany: Pon Sty 23, 2012 22:24    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: