Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna

FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Czy to jakieś błędy po awarii NapiProjekt?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Pytania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dontonico

Podziękował: 2
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sro Lut 29, 2012 14:46    Temat postu: Czy to jakieś błędy po awarii NapiProjekt? Odpowiedz z cytatem

Witam, stworzyłem wczoraj rano napisy do poniższych pozycji:
1. ID=3fa69a55d721d9b890ae4fe63ee17f84
2. ID=d1d770cec1d7bd96ece02eb2741f2da0

Oraz nieco później dopasowanie do:
3. ID=f566885009d7048ff000d99f10701c0a

NapiProjekt miał awarię. W trakcie awarii wielokrotnie próbowałem umieścić te napisy w bazie, teoretycznie nawet raz przeszły. Napisy do 3 pojawiły się w bazie szybciej niż byłem w stanie jest umieścić w NapiProjekcie, być może ktoś zdążył je ukraść i wgrać. Ale np. napisy 1 program na 100% przyjął ode mnie, jak już NapiProjekt wstał. Co do 2, nie mam pewności.

Teraz tak, robię napisy też po to by widzieć ich popularność, co motywuje do dalszej pracy. Jeśli ktoś wcześniej wgrał te napisy to uważam, że i tak powinny być przypisane do mojego konta, a nie konta złodziejaszka, który ze mną się bawi w kotka i myszkę by wykorzystać je do polepszenia swojego rankingu.

Teraz konkretne pytania:
Czy jest możliwość podpięcia napisów do 1, 2 i 3 do mojego konta? Nawet bez punktów, chodzi o ich popularność.
Dlaczego program nie przyjmuje poprawek do tych pozycji? W ten sposób chciałem je przypisać do swojego konta.
Dlaczego napisy [1] mimo, że program przyjął na pewno ode mnie to nie pokazują się w mojej zakładce?
Czy mogę poznać (na PW) nicki osób, które wgrały te napisy?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu

Ostrzeżenia:

PostWysłany: Sro Lut 29, 2012 14:46    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis

Powrót do góry
admin
Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

PostWysłany: Sro Lut 29, 2012 16:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dontonico napisał:
Jeśli ktoś wcześniej wgrał te napisy to uważam, że i tak powinny być przypisane do mojego konta, a nie konta złodziejaszka, który ze mną się bawi w kotka i myszkę by wykorzystać je do polepszenia swojego rankingu.

Została wprowadzona pewna modyfikacja, a więc jeśli ktoś doda napisy z konta "nowak" i ustawi (użytkownik/program automatycznie/moderator) że autorem jest "kowalski". To takie napisy pojawią się również na liście "kowalskiego", dodatkowo takie napisy będą pogrubione (patrz obrazek poniżej).

dontonico napisał:

Czy jest możliwość podpięcia napisów do 1, 2 i 3 do mojego konta? Nawet bez punktów, chodzi o ich popularność.

Napisy zostały przypisane, punkty również.

dontonico napisał:

Dlaczego program nie przyjmuje poprawek do tych pozycji? W ten sposób chciałem je przypisać do swojego konta.

W ciągu ostatnich 30h serwer był modyfikowany, wystąpił szereg nieprawidłowości które staramy się zlokalizować i naprawić. Być może to jest przyczyną.

dontonico napisał:

Dlaczego napisy [1] mimo, że program przyjął na pewno ode mnie to nie pokazują się w mojej zakładce?

Jw. logowanie nie działało poprawnie (zobacz czy jesteś zalogowany w programie, prawdopodobnie wylogowało Cię na stałe)

dontonico napisał:

Czy mogę poznać (na PW) nicki osób, które wgrały te napisy?

W skutek awarii wszystkie napisy zostały wrzucone anonimowo (bez logowania), całkiem możliwe że zostały dodane przez Ciebie

PS
nowa wersja będzie rozpoznawać autora napisów, więc już nie będziesz się musiał martwić o to, że ktoś doda napisy za Ciebie i nie będą przypisane do Twojego konta.
Powrót do góry
dontonico

Podziękował: 2
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lut 29, 2012 16:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziękuję Ci za błyskawiczną odpowiedź.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Pytania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: