Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
collosos
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 18:46 Temat postu: jak dodac napisy do napiProjekt |
|
|
siema wszystkim. Czesto pobieram napisy z tej strony i dodam na marginesie ze to super strona. Ale niechce byc tym co tylko sciaga i chcialbym dodac napisy ktore sciagnolem z innych torentow. Tylko niewiem jak to zrobic. Jak ktos moze mi to wytlumaczyc tak po krodce to bede wdzieczny. pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 18:46 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
uriel75

Podziękował: 4 Łącznie otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 19:31 Temat postu: |
|
|
Dziękujemy za miłe słowa - pewnie że się dowiesz. Uruchom program, pojawi się w zasobniku systemowym koło zegara. LPM, napisy, dodaj nowe. Następnie wskaż folder gdzie masz plik z filmem i napisy. Jeśli program wskaże, że są nowe i nie były przez nikogo dodane - wyśle je na serwer. A Moderator któryś zaakceptuje i tyle. Ustaw tylko w programie swój login i hasło, a nie będziesz wtedy dodawać jako anonim i będą Tobie przyznawane punkty. Ale to już inna bajka... Powodzenia - jak coś to pisz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 16:32 Temat postu: |
|
|
Tak na marginesie collosos.
Na przyszłość nie zakładaj nowego topicu skoro ludzie juz wcześniej pytali o to samo.
Najpierw uzyj opcji szukaj.
Tematy dublujące się są kasowane.
Pozdrawiam. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
collosos
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 17:00 Temat postu: |
|
|
Dzieki serdeczne za podpowiedz. Atakie to proste. hehehe. ale jakos nie moglem do tego dojsc. I sorka za powtarzajacy sie temat. Moja wina. Czasami jestem w goracej wodzie kapany i niecgce mi sie czytac. Ale co nie zmienia faktu ze i tak jestescie Zaje.....sci!! Pozdrawiam i mam nadzieje ze uda mi sie wrzucic jakies litery. Pozdro |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 17:04 Temat postu: |
|
|
Pozdrawiam. Czekamy
Poprawki też mile widziane  _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|