Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kamilo1986
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 14:17 Temat postu: Australia (2008) HQ |
|
|
Australia (2008) HQ.avi
Plik : 1.45 GB (1.45 GB), czas 2:36:50, rodzaj: AVI, 1 ścieżka(i) audio, jakość 72 %
Video : 1.24 GB, 1140 Kbps, 25.0 fps, rozdz. 704*304 (2.21:1), XVID = XVID Mpeg-4, Obsługiwane
Audio : 215 MB, 192 Kbps, 44100 Hz, 2 kanał(y), 0x55 = Lame MP3, Obsługiwane
Potrzebuje pilnie dzieki z gory  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 14:17 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wiesia57 VIP

|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 19:25 Temat postu: |
|
|
Szukałam ale są jak narazie tylko w angielskim NAPISY24.pl są w trakcie tłumaczenia |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiesia57 VIP

|
|
Powrót do góry |
|
 |
uriel75

Podziękował: 4 Łącznie otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 22:57 Temat postu: |
|
|
Niestety to nie ta bajka... W Napi akceptowałem napisy do tego tytułu, ale za nic w świecie nie kojarzę jaki to był release... |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
|
Powrót do góry |
|
 |
kinomaniac
Ostrzeżenia: 5/5
|
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 16:24 Temat postu: |
|
|
smnowoczesna napisał: | Tematy dublujące się są kasowane. |
No tak, teraz już wiem dlaczego nie mogę znaleźć tematu na który dalem dziś odpowiedź, to byly napisy do Quarantine - Kwarantanna.
Dlaczego wyrzucono temat właśnie z moim postem
A zachęca się nas tutaj do udzielania pomocy heh...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 16:41 Temat postu: |
|
|
Wybacz kinomaniac ale do Kwarantanny są juz dwa odrębne tematy.
Niestety ludziom ciężko nacisnąć opcję szukaj.
A jeśli moderatorzy będą zostawiać po kilka tematów dotyczących tego samego to za chwilę będzie tu śmietnik co nie miara.
Zazwyczaj staram się wyłapywać takie tematy dublujące zanim ktos jeszcze na nie odpowie. No niestety nie zawsze moderator może byc obecny na forum no i zdarzyło się że mnie uprzedziłeś.
Nie mam możliwości doklejenia całego tematu do innego. A jesli bym przeniósł tylko Twój post to też by wyglądąło jak nie wiadomo co do czego. Tak więc tu pretensje do autora tematu że pisze posty zanim poczytał regulamin i ogłoszenia.
Ten wątek w którym obecnie piszemy tez nadaje sie do wywalenia, gdyz Australia była już dwukrotnie poruszana na forum, ale zostawiłem ją tylko dlatego że zbyt dużo postów było już w odpowiedzi i nie chciałem robić zamieszania.
Zrozum ludzie po 5 razy pisza o to samo zanim nacisną szukaj.
A my bałaganu tolerować nie możemy. Bo później nad tym nie zapanujesz. Bo dosżło by do tego że wejdziesz w dział a tam same topici dot. np. wspomnianej Quarantine.
Autor jak dba tak ma.
Pomoc pomocą, ale po to jest moderator by trzymał porządek na forum.
Zreszta w regulaminie wyraźnie jest napisane:
"Administrator lub Moderatorzy mają pełne prawo do usuwania dublujących się wątków (tematów) bez informowania o tym fakcie autora (wątku lub tematu) jak i pozostałych użytkowników serwisu Napiprojekt.pl ." Punkt 2 podpunkt 6. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinomaniac
Ostrzeżenia: 5/5
|
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 19:14 Temat postu: |
|
|
No spoko nowoczesna. Doceniam Twoją pracę a to było jak zwykle rutynowe pytanie
A to wyjasnilo sprawę:
smnowoczesna napisał: | Zreszta w regulaminie wyraźnie jest napisane:
"Administrator lub Moderatorzy mają pełne prawo do usuwania dublujących się wątków (tematów) bez informowania o tym fakcie autora (wątku lub tematu) jak i pozostałych użytkowników serwisu Napiprojekt.pl ." Punkt 2 podpunkt 6. |
Przyznam, że nie czytalem regulaminu...
A swoją drogą, to zastanawiam się czy autor wątku by się wogóle odezwal, bo niestety jak już wiemy, rzadko to robią więc w sumie nie ma znaczenia który post wylecial i oczywiście nie mam Ci nic za zle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 20:33 Temat postu: |
|
|
Wiesz nie mnie tu oceniać czy by się odezwał czy nie. Założyć z góry sie tego nie da ani w jedna stronę ani w drugą choć patrząc na statystyki to bardziej się przychylam do Twojej wersji gdyż fakty jakie znamy są takie a nie inne.
Wiesz regulamin to podstawa i od tego zaczyna się korzystanie z każdego forum. Rozumiem, że mogłeś nie doczytać, bo ogólnego regulaminu forum i serwisu przez dłuższy okres nie było.
Istniały tylko regulaminy poszczególnych działów i to nie wszystkich.
Dlatego dla użytkowników już zarejestrowanych wczesniej dajemy tzw. okres wdrożeniowy, który jakis czas będzie obowiązywał.
Niestety nie dotyczy on osób nowo zarejestrowanych, gdyż dla nich regulamin jest od samego początku zarejestrowania dostępny.
Są pewne rzeczy, na kóre można przymrużyć oko, ale sam dobrze wiesz, że na swoim podwórku tez byś nie chciał miec bałaganu.
A pytania po to są żeby je zadawać. Pytałeś - odpowiedziałem i sprawa wyjaśniona.
Tak więc "święta" kolejność:
regulamin ogólny
regulamin poszczególnego działu (jeśli jest dołączony)
ogłoszenia moderatorów
Będą się zdarzać oczywiście wyjątki od regulaminu, ale o takim wyjątku (w zależności od sytuacji - tak jak m.in. ten temat) będzie decydować Moderator lub Administrator serwisu. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|