|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
smnowoczesna
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Maj 28, 2009 12:10 Temat postu: |
|
|
Angielski humor zawsze był specyficzny... _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz Członek zespołu
Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Czw Maj 28, 2009 12:10 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
bilo Członek Zespołu NapiProjekt
Podziękował: 10 Łącznie otrzymał 26 podziękowań w 24 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
|
Powrót do góry |
|
|
smnowoczesna
|
Wysłany: Sob Maj 30, 2009 23:37 Temat postu: |
|
|
U nas te wibratorki męskie są najbardziej znane jako durex play
http://www.aptekaslonik.pl/prod_info.php?c=&products_id=1819
ale ta laska..... uhmmm.... jak by mi taka chciala zalożyć to zgadzam sie na wszystko....zawsze twierdziłem że Czeszki sa piękne obok Polek i Rosjanek...
A przy takiej lasce to chyba pedałowi by była pompka potrzebna bo normalnym facetom to nie......
Jak to ta laska mowila Która se go nie postawi ta se go nie zasloużi... _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 05:30 Temat postu: |
|
|
smnowoczesna napisał: | U nas te wibratorki męskie są najbardziej znane jako durex play
http://www.aptekaslonik.pl/prod_info.php?c=&products_id=1819
ale ta laska..... uhmmm.... jak by mi taka chciala zalożyć to zgadzam sie na wszystko....zawsze twierdziłem że Czeszki sa piękne obok Polek i Rosjanek...
A przy takiej lasce to chyba pedałowi by była pompka potrzebna bo normalnym facetom to nie......
Jak to ta laska mowila Która se go nie postawi ta se go nie zasloużi... |
>>>
>>>
Czeszka fajna, ale ich język podczas rozmów w łóżku potrafi polaka powalić na łopatki oczywiście ze śmiechu, i wtedy nici z sexu.
A jak zagada przy baru baru to musi potem-
to se go postawic ,bo se go nie zaslożi.
To w temacie treningu .Dobre rady.
http://facet.wp.pl/studio_material.html?mid=650435&title=Kondom%20w%20ich%20ustach&mtype=1 _________________ Bilo-moderator forum i napisów, członek zespołu NP
Crux Sacra Sit Mihi Lux
|
|
smnowoczesna
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 11:13 Temat postu: |
|
|
Cytat: | http://facet.wp.pl/studio_material.html?mid=650435&title=Kondom%20w%20ich%20ustach&mtype=1 |
To tak ja jedzenie cukierka przez papierek...
Tracisz intensywność doznań... _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 17:11 Temat postu: |
|
|
Dokładnie .
Bądź stały z jedną partnerką tylko uprawiaj miłość itd.....
Zdrowe podejście. _________________ Bilo-moderator forum i napisów, członek zespołu NP
Crux Sacra Sit Mihi Lux
|
|
maykon
|
Wysłany: Nie Lip 04, 2010 10:33 Temat postu: |
|
|
Widzę i czytam, że dla 3 góra 4 panów w tym dziale co prowadzą konwersacje o seksie i innych sprawach łóżkowych to nie jest temat tabu. Brawo! Tak trzymać!
Naprawdę trudno uwierzyć, że co raz to więcej ludzi boi się rozmawiać o seksie, o swoich fantazjach bezpośrednio gdy jest się w stałym związku ze swoim partnerem, bądź ze swoją partnerką.
To co na ten temat myślę krótko i na temat się wypowiedziałem.
Co do poprzednich rozmów pomiędzy panami smnowoczesna oraz keeper naprawdę można się ciekawych rzeczy dowiedzieć i też zobaczyć zdjęcia, których zapewne nigdy by się nie widziało.
A teraz moje pytanie do Was.
Otóż jak już każdy wie, internet to nie tylko światowe źródło wiedzy, nie tylko służy do zabawy ale również - Internet może służyć jako punkt zahaczenia kogoś do rozmowy, gdy potrzebujemy się komuś wygadać jak nie ma się komu. Są takie osoby nie możecie zaprzeczyć, że nie ma. Dam przykład: są strony, portale o rozmowach o seksie, 16 latki wypowiadają się i pytają się czy powinny uprawiać seks, inne piszą że są w ciąży. Inny się pyta czy masturbacja może być szkodliwa. Oto kilka przykładów, których młodzież szuka w internecie. A ja się pytam gdzie oni mają rodziców, opiekunów kogoś komu będą mogli zadać takie pytania? Lecz zakładam, że się boją też tak może być.
Trochę odbiegłem od tematu, ale gdzie mogłem to napisać jak nie tutaj. Wybaczcie mi, proszę.
Wrócę do mojego pytania. Jak wspominałem również kobiety rozmawiają w internecie pomiędzy sobą jak im się układa z partnerem w łóżku. Multum tematów można wyszukać na ten temat w internecie.
A Wy jak uważacie? Regularnie uprawiacie seks ze swoją kobietą, a ona wam tego nie mówi, że sobie rozmawia z nieznajomą przez internet o swoich doznaniach podczas uprawiania seksu, czyli co? gdzie? jak?
Popieracie tego typu praktyki u kobiet? Myślicie, że to jest prawidłowo, że one powinny?
Może wypadało by porozmawiać na ten temat właśnie ze swoimi drugimi połówkami?
Co Wy na to ladies and gentlemen! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 10:10 Temat postu: |
|
|
Cieszę się że podoba Ci się nasza dyskusja na ten ten temat, chociaż czasem przywracała ona obrót humorystyczny.
Ale do rzeczy.
Co do Twojego pytania.
Myślę że zarówno kobiety jak i mężczyźni nie wiele się różnią pod względem potrzeb seksualnych,
Tzn, różnice na pewno się znajdą znaczące, ale jedno jest bez zmian.
Zarówno mężczyźni jak i kobiety takie potrzeby mają.
Oczywiście, seks podobnie jak polityka to temat rzeka ale, o jedną znaczącą różnicę mogę się pokusić ze swoim stwierdzeniem.
Uważam że kobiety potrzeby i chęci mają większe od mężczyzn, ale znowu mężczyznom łatwiej o tym mówić i przechodzić dzięki temu, od słów do czynów.
Kobiety często mają większe potrzeby i fantazje, ale wstydzą się tym podzielić z kimkolwiek.
Dlatego uważam że dzielą się tym "incognito" na różnych forach internetowych itp...
Czy to jest złe?
Myślę że nie.
W kwestii osobistej natomiast, każdej z osobna pary jest uzgadnianie, czy najpierw powinien o tym porozmawiać z partnerem.
Nie ma chyba co do tego, żadnych definicji czy jednakowych teorii.
Wszystko zależne jest od postawy obojga, względem siebie.
Oczywiście osobiście uważam, że w związku ludzie absolutnie bezgranicznie powinni sobie wierzyć i raczej tak na serio, rozmawiać o swoich intymnych i jakże ważnych sprawach między sobą - raczej.
Ale jeśli danej "X" to pomaga, że poplotkuje z kimś o tym na forum, to też dobrze, i nie ma chyba w tym nic złego.
Związki rozwijają się czasem w przeróżny sposób, i wydaje mi się że każdy sposób jest dobry, jeśli jest skuteczny, pod warunkiem że pasuje on obojgu. _________________ Bilo-moderator forum i napisów, członek zespołu NP
Crux Sacra Sit Mihi Lux
|
|
|
|