Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna

FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Fmily guy sezon 7 odcinki 9-11

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Poszukuję napisów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gregrin1

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Kwi 02, 2009 14:26    Temat postu: Fmily guy sezon 7 odcinki 9-11 Odpowiedz z cytatem

Witam.

Ściągałem odcinki Family Guy'a w formatach mkv albo rmvb i zawsze pobierałem napisy stad http://www.tvsubtitles.net/tvshow-62-7.html ale nie ma tam już najnowszych napisów i nie potrafię znaleźć zsynchronizowanych Ekhm... Napiprojekt mi nic nie znalazł a wersje do odcinków wypuszczonych przez LOL nie pasują Ekhm... Niektóre napisy pobrane z tej stronki miały podpis napiprojekt (a mimo to program nie chciał ich znaleźć). Da się jakoś ręcznie przeszukać bazę napiprojekt albo zmusić ten program żeby pobrał więcej wersji napisów (bo pewnie są w bazie napiprojekt pasujące napisy)?? Odcinki maja odpowiednio:

-40.0 MB (40,963 KB / 41,947,056 bytes) Family Guy s07e09 - The Juice Is Loose.mkv
-39.9 MB (40,928 KB / 41,910,919 bytes) Family Guy - S07E10 - FOX-y Lady.mkv
-39.9 MB (40,934 KB / 41,917,009 bytes) Family Guy - S07E11 - Not All Dogs Go to Heaven.mkv

EDIT:np do odcinka ósmego napisy sa z napiprojekt i pasują ale znalazłem je na necie a nie przez program Ekhm..., oto one http://up.k10x.net/nvdnzgxbpnxcc/Family Guy s07e08 - Family Gay.txt może ktoś wie z jakiej to serii i jak pobrać kolejne

Ostatnio zmieniony przez gregrin1 dnia Czw Kwi 02, 2009 14:46, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu

Ostrzeżenia:

PostWysłany: Czw Kwi 02, 2009 14:26    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis

Powrót do góry
gregrin1

PostWysłany: Czw Kwi 02, 2009 14:44    Temat postu: Re: Fmily guy sezon 7 odcinki 9-11 Odpowiedz z cytatem

sic zamiast zmień wcisnąłem cytuj Ekhm...
Powrót do góry
avanti8

PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 01:00    Temat postu: Poszukuję napisów do Family Guy [05x04] Saving Private Brian Odpowiedz z cytatem

wczoraj ściąłem napisy z NP ale okazało się że są one do odcinaka Family Guy [04x14] PTV zgłosiłem to napisy zostały usunięte ale nie ma poprawnych to tego odcinka .
jeśli ktoś posiada to czy mógłby wrzucić.
Z góry dzięki.

wszystkie jakie ściąłem napisy do tego odcinka są od [4x14] oco biega nikt tego w całej Polsce nie zobaczył
Powrót do góry
smnowoczesna

PostWysłany: Czw Sie 13, 2009 13:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Da się jakoś ręcznie przeszukać bazę napiprojekt albo zmusić ten program żeby pobrał więcej wersji napisów (bo pewnie są w bazie napiprojekt pasujące napisy)??

bedzie taka opcja wkrótce po przejściu na nowa strone www

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Poszukuję napisów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: