Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nagon

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 09:58 Temat postu: Czy jest możliwe że jest jakaś blokada? |
|
|
Witam.
Jestem nowicjuszem jeżeli chodzi o wasz serwis. Od ok 4 miesięcy tylko ściągałem napisy z napiprojekt. Chciałbym was wspomóc tylko nie za bardzo wiem w jaki sposób. Wstawianie i tłumaczenie napisów raczej nie wchodzi w grę. Ostatnio nie znalazłem do trzech filmów napisów i powiem szczerze że zdarzyło mi się to pierwszy raz. Czy jest możliwe że jest jakaś blokada dla osób które tylko pobierają a nie mają żadnego wkładu w serwis? Jak mogę pomóc? Dziękuję za odpowiedz. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 09:58 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
bilo Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 10 Łącznie otrzymał 26 podziękowań w 24 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 10:26 Temat postu: Re: Czy jest możliwe że jest jakaś blokada? |
|
|
nagon napisał: | Witam.
Jestem nowicjuszem jeżeli chodzi o wasz serwis. Od ok 4 miesięcy tylko ściągałem napisy z napiprojekt. Chciałbym was wspomóc tylko nie za bardzo wiem w jaki sposób. Wstawianie i tłumaczenie napisów raczej nie wchodzi w grę. Ostatnio nie znalazłem do trzech filmów napisów i powiem szczerze że zdarzyło mi się to pierwszy raz. Czy jest możliwe że jest jakaś blokada dla osób które tylko pobierają a nie mają żadnego wkładu w serwis? Jak mogę pomóc? Dziękuję za odpowiedz. Pozdrawiam. |
>>>
Nie nie, napisów nie znalazłeś z jakiegoś tam powodu blokady, nic z tych rzeczy.
Po prostu nie było ich w bazie, nikt ich nie dodał do bazy i dlatego ty nie masz możliwości ich pobrania.
Temat przeniesiony ze względu na niewłaściwy dział. _________________ Bilo-moderator forum i napisów, członek zespołu NP
Crux Sacra Sit Mihi Lux
|
 |
|