Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna

FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

poszukuje napisów do High school musical 2
Idź do strony 1, 2  Następny

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Poszukuję napisów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
madza
Gość

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Sie 17, 2007 17:46    Temat postu: poszukuje napisów do High school musical 2 Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post

J/w z góry dziękuje!SmileSmileSmile
Powrót do góry
Reklamiarz
Członek zespołu

Ostrzeżenia:

PostWysłany: Pią Sie 17, 2007 17:46    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis

Powrót do góry
djdzidzias

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sie 18, 2007 17:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

niestety nie ma jeszcze tlumaczenia do tego filmu poniewaz film jest z 2007 roku to jeszcze trzeba troszke poczekac az beda...

Pozdrawiam

Dj-dzidzias

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
kondik19
Gość

PostWysłany: Nie Sie 19, 2007 14:29    Temat postu: ehh Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post

jak były napisy.org to w ciągu kilku dni pojawiały się napisy lub szybciej... =/ a teraz chyba nikomu się nie chce tłumaczyć...
Powrót do góry
djdzidzias

PostWysłany: Nie Sie 19, 2007 17:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tylko popatrzcie jak skonczyla sie ta cala zabawa w napisy.org siedza w wiezieniu... to bylo juz piractwo na wielka skale!!!

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
kondik19
Gość

PostWysłany: Nie Sie 19, 2007 21:15    Temat postu: hmm Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post

Jakie piractwo? Czy mieli za to kasę? napisy.org były darmowe i najlepsze... a ten program przecież nie jest w niczym lepszy czy gorszy od tamtego serwisu... jego twórcy też mogą iść siedziec...
Powrót do góry
o_O
Gość

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 13:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post

również się dołaczam..eh.. zrobcie te napisy Razz ja niestety nie jestem dobra z anglika Ekhm.../ ;] ..no,ale moze zdolamy sie doprosic o naj najszybsza odp. na ten temat Smile meil [ martynulka15@wp.pl ]
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 18:21    Temat postu: napisy do hsm2 Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post

Ja równiez prosze o napisy do hsm2 mam napisy po angielsku ale niestety po polsku nie moge znalesc...prosze o pomoc! Very Happy

Ostatnio zmieniony przez ************ dnia Pią Wrz 12, 2008 17:24, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
crazyyy
Gość

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 20:05    Temat postu: ;/ Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post

chyba nie doczekamy sie tych napisów.. Ekhm... Crying or Very sad Prosimy..przetłumaczcie ten film jak najszybciej.. Please ! Sad((
Powrót do góry
djdzidzias

PostWysłany: Pią Sie 24, 2007 02:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

niestety ale nie mamy tlumaczy... jak narazie...

Powrót do góry
0.o
Gość

PostWysłany: Pią Sie 24, 2007 11:20    Temat postu: napisy :(( Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post

Qrcze...szkoda Sad
Powrót do góry
djdzidzias

PostWysłany: Czw Sie 30, 2007 13:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam mam do was dobrą wiadomosc Very Happy odnalazlem napisy do tego filmu znajduja sie pod tymi linkami

sa jakies 2 wersje

Kod:
www.dj-dzidzias.cba.pl/napisy/High School Musical2 .rar

oraz

Kod:
www.dj-dzidzias.cba.pl/napisy/High School Musical2.rar

jesli pasuja prosze o dodanie ich do bazy NP

pozdrawiam djdzidzias Very Happy

Powrót do góry
neo1004
Gość

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 20:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post

Przerobiłem trochę te napisy co podał djdzidzias i wrzuciłem. Pasują do wersji DCOM.-.High.School.Musical.2.(2007).FS.PROPER.XviD-hibocbii.[WKTV], ale NapiProjekt powinien sam zrobić odpowiednie synchro do innych.
Powrót do góry
Tusia
Gość

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 11:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post

Witam wszystkich Smile
Tez bardzo dlugo szukałam polskich napisow do HSM2 az wkoncu znalazłam jesli ktos bedzie je chcial to niech napisze na gg 8135336.
na forum juz raczej nie bede wchodzic wiec piszcie na gg adres poczty to wtedy je przesle. A film zajebisty
Powrót do góry
nullo84

PostWysłany: Pon Wrz 10, 2007 19:25    Temat postu: Witam mam w posiadaniu te napisy Odpowiedz z cytatem

Witam Very Happy niewiem czy ote napisy chodzi ale służe pomocą nara Smile
http://www.speedyshare.com/333705436.html
Twisted Evil
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Gość

PostWysłany: Pon Paź 08, 2007 19:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post

http://odsiebie.com/pokaz/3110025---d139.html
Powrót do góry
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Poszukuję napisów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: