Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marecznik
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sob Sie 20, 2011 15:51 Temat postu: Masło maślane przy dodawaniu napisów |
|
|
Usiłowałem dodać nowe napisy do filmu, których nie ma w bazie. Wskazałem folder z filmem i napisami do niego - pliki o takich samych nazwach .avi i .txt. Pojawił się napis: Napisy pomyślnie dodano do bazy /.../ Dodałeś 0 całkiem nowych napisów do bazy.
Masło maślane... Napisy nie pojawiły się w Napi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Sob Sie 20, 2011 15:51 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lesli Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 8 Łącznie otrzymał 12 podziękowań w 12 postach
|
Wysłany: Sob Sie 20, 2011 17:38 Temat postu: |
|
|
pojawią się jeśli je zaakceptuję - a to może trochę potrwać
jesli się nie pojawią, to i tak na przyszłość pamiętaj, że takie posty wywalamy do kosza, ubiegnę pytanie dlatego, że nie podałeś żadnych danych o plikach.
najlepiej gdy podasz id filmu pm na pliku i pokaż parametry techniczne filmu. na razie cierpliwości, napisy rzadko czekają dłużej jak kilka godzin. pzdr. |
|
Powrót do góry |
|
 |
criskrakow Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 23 Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach
|
Wysłany: Sob Sie 20, 2011 20:07 Temat postu: |
|
|
Powodów może być kilka, podaj ID filmu i sprawdź czy je możesz pobrać z serwera - moze sie pojawiły
Czy dodawałes juz wcześniej jakieś napisy i czy miałeś z tym jakieś wcześniejsze problemy, może coś jest nie tak z programem.
PS.Napisy do pobrania pojawiaja sie natychmiast po dodaniu a nie po ich zaakceptowaniu przez moderatora więc powinieneś mieć info że dodano napisy, chyba że już były one na serwerze albo miały stopkę Napiprojektu.
Daj znać czy problem został rozwiązany. _________________ JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|