Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
blast2
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Wto Wrz 13, 2011 14:59 Temat postu: komentarze podczas trwania filmu |
|
|
Obejrzałem właśnie "The Name of the Rose" korzystając z napisów pobranych z NapiProjekt
Tuż po finałowej scenie ktoś umieścił w napisach "Pozdruffka dla mojej żony Asi".Następnie jeden z autorów podzielił się jeszcze informacją że jest mega zakatarzony, a wszystko to 2 sekundy po ostatniej mówionej kwestii. Starałem się wczuć w klimat filmu a to mnie z niego kompletnie wyrwało. Czy nie powinno być jakiś zasad zabraniających wrzucania tego typu komentarzy podczas trwania filmu? Jaki jest sens oglądania filmu z idiotycznymi komentarzami tłumacza? Na pewno nie tego oczekuję ściągając napisy.
Jestem wdzięczny dla autora za tłumaczenie i nie mam nic przeciwko pozdrowieniom jeżeli znajdują się na samym początku filmu, ale pozwolę sobie kwestionować jego inteligencję. Takie wstawki w trakcie jego trwania są nie na miejscu i psują odbiór filmu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Wto Wrz 13, 2011 14:59 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
admin Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 5 Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 13, 2011 15:10 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się w 100% z Tobą, codziennie przybywa ponad 300 nowych napisów. Nie ma takiej możliwości, aby wszystkie napisy dokładnie sprawdzić podczas moderacji. Korekta tego typu przypadków spoczywa na użytkownikach serwisu. Proponuję wprowadzić stosowne zmiany, następnie napisy dodać jako poprawkę, tym sposobem oszczędzisz kłopotu użytkownikom pobierającym napisy w przyszłości. |
|
Powrót do góry |
|
 |
blast2
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 13, 2011 15:25 Temat postu: |
|
|
to mi wystarczy, postaram się pomóc |