Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bugix_1
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sob Paź 08, 2011 13:11 Temat postu: monitorowanie dostępności napisów |
|
|
Witam,
czy jest taka opcja, by napi monitorowało dostępności napisów? Tzn: mam film ale brak napisów w bazie - napi zapamiętuje ścieżkę i tytuł i w tle monitoruje bazę czy są już pasujące napisy -> jak są to ściąga i wyświetla monit o pobraniu. Więc - czy jest taka opcja? A jak nie, to czy jest możliwe jej wprowadzenie?
Ok, jest powiadomienie sms, ale (może ja nie umiem ustawić?) powiadomienie przychodzi dopiero gdy napisy zostaną zmoderowane - a najczęściej ich dobra wersja jest dużo wcześniej (dzień). Można to wyłączyć? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Sob Paź 08, 2011 13:11 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
woozie

|
Wysłany: Sob Paź 08, 2011 13:16 Temat postu: |
|
|
Jest opcja w napisy -> kolejka oczekujących na pobranie.
Jednak program nie sprawdza automatycznie co jakiś czas czy napisy są dostępne, trzeba to robić ręcznie wciskając "Sprawdź". |
|
Powrót do góry |
|
 |
bugix_1
|
Wysłany: Sob Paź 08, 2011 13:46 Temat postu: |
|
|
to wiem, ale jak klikam by sprawdziło dostępność to zielony pasek postępu na dole okienka dobiega do końca i cisza, jakby sie zawieszał, a o ponownym otworzeniu programu napisy są nadal niesprawdzone...
a tej opcji moderacji w powiadomieniach sms nie można wyłączyć? |
|
Powrót do góry |
|
 |
woozie

|
Wysłany: Sob Paź 08, 2011 13:58 Temat postu: |
|
|
Napisy zawsze się pojawiają jako niesprawdzone po ponownym uruchomieniu. U mnie wszystko działa w porządku.
Z powiadomieniami SMS Ci nie pomogę, bo nie korzystałem nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bugix_1
|
Wysłany: Sob Paź 08, 2011 14:25 Temat postu: |
|
|
ok, dzięki
może ktoś inny będzie wiedział, czy i jak można wyłączyć warunek moderacji w powiadomieniach sms... |
|
Powrót do góry |
|
 |
admin Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 5 Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach
|
Wysłany: Wto Paź 11, 2011 12:53 Temat postu: Re: monitorowanie dostępności napisów |
|
|
bugix_1 napisał: | powiadomienie przychodzi dopiero gdy napisy zostaną zmoderowane - a najczęściej ich dobra wersja jest dużo wcześniej (dzień). Można to wyłączyć? |
Kiedyś była taka opcja, powodowała ona rozsyłanie wiele "fałszywych alarmów" dlatego zapadła decyzja o zlikwidowaniu jej, celem podniesienia skuteczności powiadomienia.
Napisy moderowane są na bieżąco, raczej nie mam mowy o 24h opóźnieniach. Datę ostatniej moderacji, można sprawdzić tutaj:
http://www.napiprojekt.pl/?dz=6 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|