Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mystoo
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 12:03 Temat postu: Okładki |
|
|
WItam. Zależy mi na okładkach z filmów takie jakie pobiera się wraz z napisami w napi projekt. Bardzo ładnie to wygląda, problem polega na tym że do nie kótrych wersji moich filmów nie ma napisów (oczywiśćie z napi procjekt). Czy jest możliwość ściągnięcia takiej okładki i wklejenia do innych napisów ? Jeżeli tak to jak to zrobić. Albo po prostu ściągnięcia innej wersji napisów do tego samego filmu ? Z góry dziękuje |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 12:03 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
salata VIP
|
Wysłany: Pon Maj 09, 2011 18:30 Temat postu: |
|
|
Poszukaj sobie na thetvdb.com. Tam znajdziesz okladki i fanarty do wszystkich seriali. W porownania z ta strona to okladki z NP, bez urazy, to takie popierdolki. Zapisuj je sobie do folderu z serialem jako folder.jpg lub folder.tbn i wiekszosc media tankow bedzie ja widziec. Na wspomnianej stronie znajdziesz tez okladki to poszczegolnych sezonow.
Pozdrawiam
Marcin |
|
Powrót do góry |
|
 |
mystoo
|
Wysłany: Pon Maj 09, 2011 18:36 Temat postu: |
|
|
Ale niestety poszukuje okładki do filmów, nie do seriali. |
|
Powrót do góry |
|
 |
salata VIP
|
Wysłany: Czw Maj 12, 2011 18:56 Temat postu: |
|
|
To w takim razie zapraszam na http://www.themoviedb.org/ . Tu znajdziesz to czego szukasz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
slawecki85

Podziękował: 3 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 07, 2012 13:46 Temat postu: |
|
|
czy jest możliwość uaktualnienia okładki do seriali?tzn do niektórych seriali są 4 okładki do wyboru .czy można jakoś zmienić aby napi 2.0 pobierał inną niż dotychczas okładkę? |
|
Powrót do góry |
|
 |
criskrakow Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 23 Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach
|
Wysłany: Sob Sty 07, 2012 14:21 Temat postu: |
|
|
napi zawsze pobiera tą okładkę która została dodana w czasie gdy został ten film dodawany. Jest możliwość zgłoszenia nowej okładki ale taka zmiana to ręczna robota więc nie praktykowana. Okładki są tu tylko dodawane jako ozdoba i tak jak pisze nasz VIP niewiele mają wspólnego z PRAWDZIWYMI OKŁADKAMI w pełnych wymiarach. _________________ JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
slawecki85

|
Wysłany: Sob Sty 07, 2012 15:48 Temat postu: |
|
|
czyli zmianę na nową okładkę robi moderator nie użytkownik?te okładki to fajna ozdoba ale jeszcze było by lepiej jakby można by te okładki samemu wybierać,bo przeważnie na filmweb jest kilka okładek do jednego filmu,serialu. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Sty 07, 2012 16:40 Temat postu: |
|
|
Są zdjecia, są tapety, są plakaty - ale okładka jest zawsze jedna. Oczywiście w tym samym czasie, a że tak jak wytłumaczyłem ta jest pobierana przy dodawaniu filmu więc później moderator może ją zmienić na zgłoszenie użytkownika. Tylko pytanie czy nie szybciej jest samu sobie wybrać sobie pasującą okładkę niz zgłaszać to do ponownej poprawy w serwisie. _________________ JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
slawecki85

|
Wysłany: Sob Sty 07, 2012 16:51 Temat postu: |
|
|
tzn.że jak chcę mieć inną okładkę do filmu serialu , to muszę sobie ręcznie ją pobrać,a nie tak jak w programie że pobierze napisy razem z okładką |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 12:21 Temat postu: |
|
|
Sam wybierasz i zapisujesz, i jak ci się ta okładka znudzi wybierasz sobie inną
+ jest to że masz ją w dużo lepszej jakości i rozmiarze _________________ JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|