Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna

FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Lincoln (2012)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Dział tłumaczeń - filmy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
popaczek

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sob Gru 29, 2012 12:38    Temat postu: Lincoln (2012) Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie.
Jestem nowy na forum i przyznaję, że wszedłem tu tylko po to, aby "zdobyć" napisy do filmu "Lincoln". Praktycznie od początku istnienia napiprojekt korzystam z napisów tu tworzonych
Obecnie pragnę nieśmiało prosić kogoś, kto zna język angielski o napisy do filmu "LINCOLN".
DANE:
Release Name: Lincoln.2012.DVDSCR.XViD.AC3-FooKaS
Format: AVI
Size: 2.55 GiB
Video: XviD | 720 x 304 | 2 171 Kbps | 23.976 FPS | 2.35:1
Audio: English | 256 Kbps | 6 ch | AC-3
Runtime: 2h 29mn

Film wejdzie do polskich kin dopiero 1 lutego 2013, ponad 3 miesiące po światowej premierze...
Znalazłem nawet napisy angielskie do tej produkcji, ale niestety ich przetłumaczenie przekracza moje możliwości (jestem w stanie przetłumaczyć ok. 30% z nich).

Dlatego bardzo zależy mi na napisach polskich.
Jeżeli ktoś podjąłby się zadania tłumaczenia tego filmu to, jeśli jest taka potrzeba, proszę o wiadomość na PRIV - wyślę link do ściągnięcia napisów angielskich.

Proszę forumowiczów o przemyślenie mojej prośby.
Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu

Ostrzeżenia:

PostWysłany: Sob Gru 29, 2012 12:38    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Dział tłumaczeń - filmy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: