Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
rafi11a
Podziękował: 1 Łącznie otrzymał 6 podziękowań w 6 postach
|
Wysłany: Sob Lut 22, 2014 03:44 Temat postu: Dodawanie linków |
|
|
Chcę się zapytać dlaczego linki, które dodaje w komentarzach do filmów nie idą na moje konto tylko na konto O1okti. Na przykład do filmów: Richard: The Lionheart, Zabójcza wizja,DisOrientation - Stopklatka Taken For Ransom-fdb. The linki ja dodałem. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz Członek zespołu
Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Sob Lut 22, 2014 03:44 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
ggrzesiu86 Członek Zespołu NapiProjekt
Podziękował: 3 Łącznie otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sob Lut 22, 2014 14:56 Temat postu: |
|
|
O1okti jest moderatorem więc nie miałby powodu "kraść" Tobie tych 3 punktów! Inna rzecz polega na tym, że jeżeli film był dodany jako dubel to przy przepisaniu linków przez moderatora zmienia się ich autorstwo i w tym szukałbym przyczyny... _________________ W rankingu napiprojektu na 22 miejscu... |
|
Powrót do góry |
|
|
rafi11a
|
Wysłany: Sob Lut 22, 2014 15:16 Temat postu: |
|
|
Mnie chodzi o to, że osobiście dodałem informacje o filmie w tych bazach, a uzupełniając informacje w bazie napi jako dodający jest całkiem inna osoba. Mnie nie chodzi o punkty tylko o nick osoby dodające.
Dodałem linki ja, a nie ktoś inny.
Te trzy podałem jako przykład. Może być jeszcze kilka innych. |
|
Powrót do góry |
|
|
o1okti Tłumacz NAPIerce-SQUAD
Podziękował: 8 Łącznie otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Sob Lut 22, 2014 18:05 Temat postu: |
|
|
Linków, o których wspomniałeś w pierwszym poście, nie dodałeś do bazy.
Zaproponowałeś je tylko w komentarzach, pomijając już fakt, że komentarze służą do innych celów, mianowicie ocen danego filmu przez widzów.
W tej chwili nie ma innej możliwości dodawania linków przez użytkowników, jak tylko w momencie dodawania nowego filmu do bazy. Później takie informacje uzupełnić może jedynie moderator, ale nie może tego uczynić z twojego konta, gdyż nie zna hasła do niego. Robi to jedynie na wyraźną prośbę użytkownika.
Dodane, na twoją prośbę, linki przeze mnie usunąłem. Dodasz je sobie, gdy będzie możliwość uzupełniania tych danych przez userów.
Przepraszam, jeśli odniosłeś wrażenie, że ukradłem ci te linki. Ja natomiast odniosłem teraz wrażenie, że nieistotne było dla ciebie samo wzbogacenie bazy o te informacje, a jedynie to, by twój nick był obecny przy nich. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
rafi11a
|
Wysłany: Sob Lut 22, 2014 19:24 Temat postu: |
|
|
Jak to? Kiedyś dodawało się linki pisząc komentarze pod danym filmem. Wynika z tego że teraz nie można dodawać linków w komentarzach. To kolejna zmiana na gorsze. Nie lubię, gdy ktoś inny przypisuje sobie to co ja zrobiłem osobiście. Nie użyłem słowa kradzież w wypowiedzi. _________________ Ścisły TOP3.
LIDER RANKINGU NAPI OD 07 CZERWCA 2014R. |
|
Powrót do góry |
|
|
lesli Członek Zespołu NapiProjekt
Podziękował: 8 Łącznie otrzymał 12 podziękowań w 12 postach
|
Wysłany: Pią Lut 28, 2014 03:08 Temat postu: |
|
|
rafi11a napisał: | Jak to? Kiedyś dodawało się linki pisząc komentarze pod danym filmem. Wynika z tego że teraz nie można dodawać linków w komentarzach. To kolejna zmiana na gorsze. Nie lubię, gdy ktoś inny przypisuje sobie to co ja zrobiłem osobiście. Nie użyłem słowa kradzież w wypowiedzi. |
nigdy nie dodawało się linków w komentarzach,
nie użyłeś słowa kradzież - ale dałeś to do zrozumienia.
Sam czasem uzupełniam brakujące linki i robię to gdy ich nie ma, nie interesując się czy ktoś coś tam sobie pisze w komentarzach, czy na ścianie w ubikacji, gdybyś mi insynuował, że się podszywam pod twoją "pracę" to chybabyśmy inaczej porozmawiali |
|
Powrót do góry |
|
|
rafi11a
|
Wysłany: Pią Lut 28, 2014 03:55 Temat postu: |
|
|
Temat można zamknąć. Zaczyna być trochę nieprzyjemnie, a ja nie będę się w dawał w niepotrzebne dyskusje. Napisałem już wszystko. Leslie to ja chyba źle pamiętam. _________________ Ścisły TOP3.
LIDER RANKINGU NAPI OD 07 CZERWCA 2014R. |
|
Powrót do góry |
|
|
o1okti Tłumacz NAPIerce-SQUAD
Podziękował: 8 Łącznie otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Pią Lut 28, 2014 13:01 Temat postu: |
|
|