|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lisu87
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Pon Sie 15, 2016 09:17 Temat postu: Dodane nowe napisy po pewnym czasie znikają z bazy |
|
|
Witam,
Już kilka razy zdarzyło mi się, że dodałem napisy do bazy, potwierdziłem, że da się je pobrać,jednak po kilku godzinach napisy zniknęły zarówno z listy wyświetlanej na stronie jak i z bazy, powodując niemożnośc ich ponownego pobrania.
Ostatni raz zdażyło się to wczoraj przy dodawaniu napisów do pliku o nazwie 'Bones S02E07 The Girl With The Curl.mp4'. Niestety nie znam id napisow.
Czy da się coś z tym zrobić, ponieważ staje się to frustrujące?
Pozdraiwam,
Michał
Ostatnio zmieniony przez lisu87 dnia Pon Sie 15, 2016 10:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Pon Sie 15, 2016 09:17 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
redherring

Podziękował: 1 Łącznie otrzymał 23 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Pon Sie 15, 2016 10:04 Temat postu: |
|
|
Witam,
Dopóki napisy nie zostaną przez nas sprawdzone wszystkie pojawiają się na stronie.
Napisy te zostały odrzucone przez moderatora gabryss15 ze względu na kiepską jakość napisów. Aby poznać szczegóły możesz się z nim skontaktować odpowiadając na maila. Jeśli go nie dostałeś, możesz mi przesłać link do tych napisów w prywatnej wiadomości lub przesłać mi je na maila (info w moim profilu), sprawdzę je i powiem co mogło być nie tak.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lisu87
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 15, 2016 10:41 Temat postu: |
|
|
Nie mam już tych napisów.
Nie rozumiem, dlaczego po raz czwarty moje napisy są odrzucane. Za każdym razem przed wrzuceniem nowych napisów, są one przeze mnie dokładnie sprawdzane, łącznie z obejrzeniem danego filmu / odcinka. Podczas tego procesu zwracam szczególną uwagę na timing i jeśli to konieczne - poprawiam.
Nie mogę zrozumieć, na jakiej podstawie tak sprawdzone napisy są odrzucane na etapie Waszego QA? Wszyscy dobrze wiemy, że bardzo często pobrane napisy są całkowicie złe i niedopasowane do pliku, a mimo wszystko nikt ich nie odrzuca, podczas gdy ja próbuję dodać takie, które dają możliwość swobodnego obejrzenia filmu, ale są ni stąd ni zowąd odrzucane przez widzi mi sie moderatora, który nie ma nawet możliwości stuprocentowego sprawdzenia, czy napisy są dopasowane czy nie.
Tym razem odpuszczę, ponieważ nie posiadam już pliku z napisami.
Następnym razem będę się odwoływać do skutku.
Serdecznie pozdrawiam, życząc zarazem miłego dnia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
redherring

Podziękował: 1 Łącznie otrzymał 23 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Pon Sie 15, 2016 11:38 Temat postu: |
|
|
Oczywiście, jeśli je poprawiasz i ktoś uzna, że jednak są kiepskiej jakości to warto zapytać o szczegóły. Jeśli znajdziesz więcej bardzo kiepsko dopasowanych napisów możesz dać nam znać, przyjrzymy się nim.
Pozdrawiam, i również życzę miłego dnia :) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|