Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ysia88
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Pią Paź 24, 2008 12:34 Temat postu: dodawanie napisów |
|
|
Czemu gdy dodam napisy, w moim profilu dalej jest, że dodałm 0 napisów?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Pią Paź 24, 2008 12:34 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 20:39 Temat postu: |
|
|
to proste. widocznie ktoś przed toba dodał już wcześniej napisy do tego filmu. Nieistotne czy masz "n" różnych plików txt z napisami do tego samego filmu. Jak raz ktoś doda to cały czas ci juz będzie pokazywać, że dodałeś 0 nowych napisów. No chyba że napisy będą błędne i moderator wywali je z bazy. Wtedy można próbować na nowo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
krml
|
Wysłany: Sro Gru 24, 2008 10:17 Temat postu: |
|
|
Ja mam ten sam problem, dodałem napisy po zrobieniu poprzez kliknięcie prawym klawiszem na skrót na pulpicie (koło zegara) i dodaj nowe. Wiem że tych napisów nikt jeszcze nie robił, pozatym widzę, że są moje. Dodałem je, nie będąc zalogowanym i w tym jest problem...chyba  |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Sro Gru 24, 2008 11:09 Temat postu: |
|
|
Kwestia logowania (tzn. w ustawieniach programu wpisania swoich parametrów) dotyczy raczej tylko systemu punktacji. Nie nabije ci punktów jak nie będziesz zalogowany (no bo komu miał by program je dodać). A to czy dodasz napisy jako zalogowany czy nie nie ma wpływu. Ktoś doda i program je przyjmuje i zapisuje w bazie (nawet jeśli będą błędne). Tak że nawet jak sie zalogujesz i będziesz chciał dodać twoje do tego samego filmu, to progs wybije, że napisy juz ma i dodałeś 0 nowych napisów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nevil
|
Wysłany: Czw Sty 08, 2009 20:27 Temat postu: |
|
|
Ciekawa sprawa z tym wrzucaniem napisów.Sam wrzuciłem zaznaczone napisy do filmu ,,Defiance'' i mam zero na koncie .A wiem że to moje bo za chwile pobrałem je napi. Byłem też zalogowany. |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Czw Sty 08, 2009 20:36 Temat postu: |
|
|
Może program faktycznie cos źle zlicza. Wczoraj miałem taką sytuację, że chciałem pobrać napisy i napi wyswietlił, że napisów nie znalazł. A jak minutę później znalazłem napisy na innej stronce i chciałem dodać to napi wyświetlił, że dodałem 0 nowych napisów. Po ponownej próbie pobrania znów pokazał, że nic nie znalazł. Więc może admin ma jakąś awarię na serwerze. Pisałem juz do Niego w tej sprawie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
uriel75

Podziękował: 4 Łącznie otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sob Sty 10, 2009 01:16 Temat postu: |
|
|
Przy poprawianiu napisów i wrzucaniu na serwer wykasujcie pierwszą linię czyli:
{1}{100}www.napiprojekt.pl - nowa jakość napisów.|Napisy zostały specjalnie dopasowane do Twojej wersji filmu.
Jeśli ta linia zostanie nie trafią one do moderacji. W tym może tkwić problem. Wiem bo moderowałem, więc macie informacje z "pierwszej" ręki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Sob Sty 10, 2009 10:59 Temat postu: |
|
|
Nie w tym będzie problem. Wszystkie moje poprawki zawierały te informację i zostały zmoderowane bez przeszkód.
Tu chodzi o nowe napisy. Mimo że baza Napi ich nie ma to program nie przyjmuje jak chcesz dodać. I jeszcze wyświetla błędną informację, że dodałeś 0 nowych napisów, co jest pomyłką. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jenioszka

|
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 15:14 Temat postu: dodawanie napisów |
|
|
dokładnie tak. sam już kilka razy dodałem napisy np. do batman the night...rmvb, których wcześniej nie było i wyskoczyło mi, że napisy dodano poprwnie i mi tez pokazuje 0 dodanych ale w sumie nie interesuje mnie to, ze tak jest. Ważne jet to, że są dodane i mozna z niech korzystać. Tym samym myslę, że kazdy kto korzysta powinien wspomagać. pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 15:39 Temat postu: |
|
|
Cytat: | dokładnie tak. sam już kilka razy dodałem napisy np. do batman the night...rmvb, których wcześniej nie było i wyskoczyło mi, że napisy dodano poprwnie i mi tez pokazuje 0 dodanych ale w sumie nie interesuje mnie to, ze tak jest. Ważne jet to, że są dodane i mozna z niech korzystać. |
I tu się mylisz jenioszka. Program wyświetla taka informację ale faktycznie nie dodaje napisów do bazy. Sprawdź sam. Spróbuj pobrać i zobaczysz że ci nie znajdzie. Admin juz to naprawia. A do tego czasu gdy będa się działy jakies niestworzone rzeczy wklejaj nowe napisy jako poprawki. Wtedy serwer to przyjmuje. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
uriel75

Podziękował: 4 Łącznie otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 17:51 Temat postu: |
|
|
... aczkolwiek chwilę dłużej trzeba czekać na akceptacje, gdyż poprawione napisy moderują tylko dwie osoby z zespołu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 21:40 Temat postu: |
|
|
No dokładnie ale mimo wszystko lepiej poczekać i mieć dodane niż nie dodać w ogóle. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|